TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Anders Timells nya bild med hustrun Charlotta Wiktorsson efter dramat

03 jan, 2022 
Ander Timell i randig tröja. Charlotta Wiktorsson i vit blus och svart jacka.
Anders Timell och Charlotta Wiktorsson har två barn tillsammans och har varit gifta sedan 2018.
I slutet av sommaren 2021 avlöjades det att makarna skickat in en skilsmässoansökan – som sedan drogs tillbaka.
Se nya bilden som avslöjar familjelyckan!
Annons
Så långa är årets deltagare av Stjärnorna på slottetBrand logo
Så långa är årets deltagare av Stjärnorna på slottet

Radioprofilen och krögaren Anders Timell, 56, har länge levt ett liv i offentligheten.

Anders har tre barn, den vuxna sonen Kim Timell, 28, från ett tidigare förhållande och två döttrar tillsammans med hustrun Charlotta Wiktorsson, 39.

Men vad hände egentligen under sista delen av 2021, när paret valde att skilja sig och sedan ångrade sig?

Skilsmässodramat efter tre år som gifta

Charlotta Wiktorsson gifte sig med programledaren år 2018 och paret levde i en härlig bubbla som nygifta under de första tre åren, där de hann bli föräldrar till två gånger om, till två döttrar.

”Charlotte Wiktorsson har ansökt om skilsmässa efter tre år som gifta, det framgår av handlingar i Stockholms tingsrätt. Enligt handlingar som skickades in till Stockholms tingsrätt ska paret nu gå skilda vägar”, skriver tidningen Expressen när skilsmässan blev offentlig i augusti 2021.

Annons

Någon månad senare väcktes dock en del frågetecken. Paret åkte nämligen på en romantisk semester tillsammans och tycktes inte ha genomfört den nyligen offentliggjorda skilsmässan.

– De är så fina ihop, och så har de ju två små barn. Jag tror verkligen att de hittat tillbaka till varandra, sa en uppgiftslämnare till tidningen Hänt i veckan i oktober 2021.

Och i november 2021 blev det känt att paret hade dragit tillbaka sin skilsmässoansökan. Anledningen till dramat är fortfarande okänt, men nog verkar det vara vatten under bron. Kanske var det bara en släng av det engelska begreppet the three-year itch?

Nya bilden visar Anders Timell och Charlottas familjelycka

Nya bilden på familjen, Anders Timell, hustrun Charlotta Wiktorsson och de två döttrarna, visar nämligen familjens stora lycka. Föräldrarna står och kramar om varandra och hela familjen är uppklädd i festliga kläder passande jul- och nyårsfirande.

Annons

Gott Nytt År! Ta hand om er”, skriver Anders intill bilden som är geotaggad i Spanien.

Familjen fick alltså inte det där snövita vinterlandskapet till firandet, men när man befinner sig i ett varmt land vid Medelhavet har man nog inte mycket att klaga på. Att döma av leendena på bilden gissar vi att familjen njöt av att tillbringa tid tillsammans!

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons