Anders Timell om sin avlidne pappa Staffan Timell – stora saknaden

Anders Timell

År 2007 gick Anders Timells pappa, direktören Staffan Timell, bort.
Nu har Anders publicerat en bild på dem två tillsammans och beskriver saknaden.
Se den fina hyllningen här.

Anders Timell, är känd för många saker. De främsta uppdragen som han har gjort sig igenkänd för är programledare, radiopratare och krögare.

Han medverkade i radioprogrammet Äntligen morgon tillsammans med vännen och kollegan Gry Forssell Mix Megapol i flera år men valde att inte förlänga sitt uppdrag 2018.

Sedan dess har det hänt mycket, Anders har blivit pappa igen och har även skilt sig. Nu berättar han om sin saknad efter sin egen pappa, som gick bort för flera år sedan. Se den fina bilden på dem två tillsammans här.

Steffo lämnar landet – sanningen bakom plötsliga frånvaron

Anders Timell och Charlotte Wiktorssons skilsmässodrama

Anders har synts till i många tv-program genom åren. Under våren 2012 medverkade han i TV4:s Let's dance. Han har även medverkat i Gladiatorerna och Tror du jag ljuger?.

Trots alla framgångar i karriären så nåddes vi nyligen av nyheten att han skilt sig från frun Charlotte Wiktorsson, enligt handlingar som Expressen tagit del av. Charlotte Wiktorsson har ansökt om skilsmässa efter tre år som gifta, något som framgår av handlingar i Stockholms tingsrätt.

Anders Timell och Charlotte Wiktorsson har två barn ihop, en dotter född 2017 och en dotter född 2020. Men efter ansökan om skilsmässan har de synts umgås ihop flitigt, bland annat har de varit på semester tillsammans.

På bilder ska även Charlotte haft på sig sin ring på väster hand, och flera följare spekulerar nu i huruvida de har hittat tillbaka till varandra. Detta har dock inte bekräftats av Charlotte eller Anders.

Anders Timell om saknaden efter bortgångne pappan Staffan

Anders, som är mycket flitig på sociala medier, uppdaterar nästan dagligen med olika bilder. Ofta blir det mer när han befinner sig på semester, men vi får även se bilder från vardagen och titt som tätt på döttrarna, som många beskriver som otroligt söta.

Anders med döttrarna

Anders med sina döttrar.

FOTO: Instagram

”Vilket härligt foto. Sann glädje!”, skriver en följare under bilden.

Så fina tillsammans”, hälsar en annan.

Även om bilderna ofta är spralliga så har Anders Timell nu publicerat en gammal bild på sig själv och sin pappa. Anders pappa, Staffan Timell, var en känd direktör och informationschef på ett kärnkraftverk. Staffan gick bort år 2007.

Anders Timell med sin pappa.

Anders med pappa Staffan.

FOTO: Instagram

Till bilden skriver Anders: ”Pappa”, följt av ett hjärta.

Anders Timell stöttas nu i kommentarerna av följarna. Flera personer skickar sitt stöd i form av kärleksfulla emojis.

”Så lik dina töser”, skriver en person.

Så fint kort på er”, hälsar en annan.

LÄS OCKSÅ: Anders Timells oväntade drag med frun Charlotte Wiktorsson i Spanien

LÄS OCKSÅ: Anders Timells gravidlycka med frun Charlotte

FOTO: SVT / Karin Törnblom/TT

Senaste nytt