Anders Timells gravidlycka med frun Charlotte

Anders Timell och Charlotta Wiktorsson har varit gifta i tv år.
Nu avslöjar krog-profilen att de väntar sitt andra barn.

Tre år har gått sedan krog- och radioprofilen Anders Timell berättade att han och flickvännen Charlotte Wiktorsson hade förlovat sig. Frieriet kom som en chock för många,  och i Mix Megapol berättade han om hur han hade hållit det hemligt även för sina allra bästa vänner.

– Jag har aldrig varit förlovad. Ingen visste om det här. Inte mina bästa polare, som jag anförtror mig till ibland, sa han då.

Frieriet ägde rum under en resa till Zanzibar i Tanzania, och i en intervju med Expressen berättade han om hur flickvännen började gråta när han ställde henne den stora frågan.

– Jag har aldrig gjort sånt här förut. Vi satt vid ett bort. Jag sa: Kan du tänka dig att gifta dig med mig? Hon började gråta, jag blev grinfärdig också. Vi började gråta båda två, berättade han.

Och året efter slog det till. Under ett stort sommarbröllop gifte sig paret i Ulriksdals slottskapell inför vänner och familj, och som väntat var det många kända profiler som närvarade på festen. Tidigare radiokollegorna Adam Alsing och Gry Forssell var på plats och även fotbollskrönikören och tv-profilen Olof Lundh.

Under många år har Anders varit en omtyckt och populär profil på Stureplan, men idag har krogprofilen bytt ut sena och skrikiga nätter på Stureplan mot ett helt annat liv.

Nya gravidavslöjandet

Sedan tre år tillbaka är Anders och Charlotte föräldrar till den minst sagt bedårande dottern Julie, och på hans Instagram lägger han ofta ut bilder från deras vardagsäventyr tillsammans. Senast förra veckan la han ut en bild på när Julie står och spänner armmusklerna, och i kommentarsfältet kunde man se flera välkända namn som kommenterade hur söt bilden var, bland annat tv-profilen Mia Parnevik.

Nu postar Timell en bild på Charlotte där hon har en stor härlig gravidmage. Till bilden skriver han ett rött hjärta, och flera av hans följare förundras av hennes skönhet.

”Vacker bild på en vacker mamma”, skriver bland annat en följare.

”Åh så fint kort”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Martin Timell fick sparken efter sitt spontanbygge

LÄS OCKSÅ: Anders Timell: Jag ville inte leva längre

FOTO: Instagram, TT