TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför struntar Mikael Sandström i vad barnen tycker om Lotta Engberg

02 jan, 2022 
doktor mikael och lotta engberg är i en relation
Doktor Mikael Sandström och Lotta Engberg träffades år 2020 och har sedan dess varit ett par.
Men vad barn och barnbarn tycker om Lotta och deras relation struntar Mikael helt och hållet i.
Annons
Fem anledningar till att vi älskar Lotta EngbergBrand logo
Fem anledningar till att vi älskar Lotta Engberg

Sångerskan och programledaren Lotta Engberg, 58, hittade kärleken år 2020 efter flera år som singel. Den lycklige är ingen mindre än Mikael Sandström, 63, även kallad ”Soldoktorn”.

Efter en tids dejtande lever de nu ihop i ett hus de köpt gemensamt. Men vägen dit har inte varit helt fri från vägbulor.

Lotta Engberg och Mikael Sandström

Doktor Mikaels markering mot barnbarnen

När Lotta och Mikael gästade tv-programmet Efter fem så frågade Tilde de Paula Eby, 49, om det inte var svårt att gå in i en relation när barn och barnbarn redan fanns med i bilden. Hur var det att träffa kärleken när de båda var över 50 år? Ingen dans på rosor alltid.

– Framförallt så krävs det mod kan jag tycka, att tordas. För när så mycket är fullständigt i livet, med barn och barnbarn, bostad och jobbet. Ja men när det är mycket som är bra liksom, och sen då släppa in någonting som liksom kan rubba allting rent känslomässigt, som man kanske inte ens får behålla. Det vet man ju inte heller, berättade Lotta Engberg i Efter fem.

Annons

Mikael Sandström hade mycket raka åsikter om det hela. Inte ska något få komma i vägen för kärleken!

– Jag är ibland häpen över att man vågat ta det där steget. Men sen så är det så att livet är ändligt och så ofattbart dyrbart. Om barn och barnbarnen skulle ha åsikter så får de nog anstå, sa Mikael i programmet och avslutade med:

– Det här har varit vårat beslut och ja, vi har hoppat båda två kan man säga. Vissa hoppar hela tiden, och någon kanske hoppar lite mindre.

Lotta och Mikaels kärlek verkar övervinna allt, så fint!

FOTO: TV4, Tommy Holl/TT

Annons