Margaux Dietz första ord om storebrodern Theos nya flickvän Hanna

Margaux Dietz

Margaux Dietz storebror Theo har träffat kärleken på nytt.
Nu berättar Margaux vad hon tycker om den nya familjemedlemmen.
”Mer än godkänd”, skriver hon.
Margaux Dietz och Sean Canning har gjort slut
Slå på ljud

Det var i februari tidigare i år som Margaux Dietz fick hela nöjessverige att stanna upp. I ett inlägg på Instagram avslöjade hon nämligen att hon och kärleken Sean Canning tagit det stora steget att förlova sig, endast två månader efter relationsavslöjandet.

Lyckan var total och mängder av gratulationer strömmade in, men i slutet av november nåddes vi plötsligt av beskedet att de gått skilda vägar. Detta efter att följarna spekulerat en hel del i deras relation.

”Ibland blir livet inte som man har tänkt sig. Jag och Seán har valt att gå skilda vägar. Vi är fortfarande bra vänner som tycker om varandra. Men avslut är såklart aldrig enkla”, skrev Margaux då.

Men medan Margaux har det tufft i kärlekslivet just nu går det desto bättre för brorsan Theo Dietz. Nu bryter Margaux tystnaden om brorsans nya flickvän.

Margaux Dietz ord efter uppbrottet från Sean

På sina sociala kanaler delar Margaux ofta med sig av vad som händer i sitt liv, och tiden efter uppbrottet från tidigare fästmannen gjorde hon inget undantag.

I en ärlig video på Youtube berättade hon om uppbrottet och hur det har tagit på henne, och trots att det varit jobbigt så förklarade hon att hon faktiskt mår bra.

– Jag känner ändå att jag mår bra, det har varit lite jobbigt under hösten. Framförallt för att jag inte kunnat vara helt ärlig med vad som händer. Men nu känner jag att jag börjar komma ut på andra sidan och känner mig glad. Eller glad? Jag känner att jag börjar bli en starkare person igen, sa hon i videon.

Margaux om brodern Theos nya flickvän Hanna

Men medan Margaux går ut ur ett förhållande går hennes bror Theo in i ett förhållande - och den nya flickvännen verkar mer än godkänd.

I ett inlägg på Instagram berättar Margaux om den stora kärlekslyckan i familjen och av texten att döma verkar det som att hon och flickvännen fått en fin relation!

”Jag är 5e hjulet här men vad gör väl det när hon är mer än godkänd? Över förväntan storebror. Bra jobbat 5 +”, skriver hon under bilder på de tre.

LÄS OCKSÅ: Viktors ilska efter händelsen med Carolina Gynnings ex Alexander

LÄS OCKSÅ: Följarna rasar efter Martin Melins smeknamn på ex-frun Christina

FRÅN FÖRSTASIDAN