Margaux Dietz och Seán Canning har förlovat sig – första orden

Margaux och Sean

Influencern Margaux Dietz har funnit kärleken i PR-profilen Seán Canning.
Nu avslöjar Margaux något som följarna tolkar som att paret är förlovade.
”Det har gått fort men nu förstår jag att det är lätt om det är rätt”, skriver Margaux på instagram.

Margaux Dietz, 30, slog igenom när hon delade med sig av sin förlossning på Youtube. Sedan dess har hon kommit att bli en av Sveriges absolut populäraste influencers. Idag är Margaux dessutom entreprenör och programledare.

LÄS MER: 5 saker du kanske inte visste om Margaux Dietz nya pojkvän

I början på december avslöjade Margaux i sin podcast att hon hade träffat en kille som verkligen väckt hennes intresse. Hans identitet valde hon däremot att hålla för sig själv. Det dröjde dock bara några veckor innan hon visade upp honom för följarna. Mannen som stulit Margaux hjärta visade sig vara PR-profilen Seán Canning. Sedan avslöjandet har kärlekslyckan fullkomligt blomstrat och Seán har flitigt synts i Margaux olika publiceringar.

Margaux och Seáns förlovningslycka

Under torsdagsmorgonen publicerade Margaux ett nytt bildspel på sig och pojkvännen. På bilderna syns Seán ha gått ner på knä och tillsammans med Marguax val av emoji verkar det som att paret nu har förlovat sig.

”Jag finner inga ord men är världens lyckligaste. Det har gått fort men nu förstår jag att det är lätt om det är rätt”, skriver Margaux till bilden.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

I kommentarsfältet regnar det nu in gratulationshälsningar från både följare och andra kända profiler.

Seáns relation till Margaux son Arnold

Margaux var tidigare förlovad med ex-pojkvännen Jacob Lieberman. Paret arrangerade även ett bröllop men vigseln kom aldrig att godkännas då Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch inte räknades som giltig vigselförrättare. Margaux och Jacob har tillsammans sonen Arnold, 3.

Tidigare har Margaux uttalat sig om hur relationen mellan Seán och Arnold ser ut.

”Det är väldigt skönt att det fungerar så bra mellan Seán och Arnold. Han är mer än godkänd!”, skrev då Margaux till en bild på trion.

I Margaux Youtube-videos syns även Seán och Arnold tillsammans och det ser helt klart ut som att de fattat tycke för varandra.

LÄS OCKSÅ: Jon Henrik Fjällgrens familjekamp – fyra månader efter dotterns födsel

LÄS OCKSÅ: Sanningen om Lena Philipssons mystiska kärleksliv

SENASTE NYTT!