LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Viktors ilska efter händelsen med Carolina Gynnings ex Alexander

23 dec, 2021 
Lovisa Ström
Viktor Philipson & Carolina Gynning & Alexander Lydecker
Carolina Gynning och Viktor Philipson har varit ett par länge nu, men innan det var Carolina tillsammans med Alexander Lydecker.
Nu uttrycker Viktor sin ilska efter en händelse med exet.
– Har tappat det, säger han.
Annons
Allt du behöver veta om Carolina GynningBrand logo
Allt du behöver veta om Carolina Gynning

Carolina Gynning och Viktor Philipsons kärlekshistoria har varit minst sagt händelserik.

Det var i maj 2019 som de berättade om kärlekslyckan för första gången och sedan dess har man kunnat följa deras relation på sociala medier.

Men deras förhållande har kantats av både med- och motgångar, och under sommaren förra året valde de till och med att gå skilda vägar. Men idag är de kärare än någonsin och har även fått dottern Vilda tillsammans.

Men innan Viktor kom in i bilden var Carolina tillsammans med Alexander Lydecker - något som minst sagt förföljer Viktor.

Nu berättar de om en händelse som fick Viktor att bli minst sagt irriterad.

Carolina Gynnings kärlekshistoria med Alexander Lydecker

Carolina och Alexander var tillsammans i över åtta år och har även döttrarna Adele och Alicia tillsammans. Men i mars 2018 kom beskedet att de valt att gå skilda vägar. Detta efter att de haft det tufft under en längre period.

Annons

Efter separationen var Carolina öppen med hur hårt uppbrottet faktiskt tog på henne, och i en intervju med Damernas värld har hon berättat hur terapi hjälpte henne att komma tillbaka.

– Efter att jag separerade från barnens pappa mådde jag jättedåligt. Men jag tycker inte att man ska vara rädd för att gå i terapi. Det har jag gjort från och till i hela mitt vuxna liv och det har gett mig så mycket. Framför allt har jag lärt mig väldigt mycket om mig själv, sa hon då.

Viktor Philipsons iska efter händelsen med Alexander Lydecker

Men idag är hon lyckligt kär i pojkvännen Viktor och på Carolinas Youtube-kanal får följarna ta del av deras liv tillsammans.

Men i den senaste videon gjorde sig exet Alexander påmind. Detta då Carolina hade fått ett bud med bland annat två parfymer i sig.

– En uppgift som man har när man är tillsammans med dig är att springa och öppna dörren hela tiden för alla bud som kommer. Det är sinnessjukt mängder bud, säger Viktor i filmen.

Annons

Men när Carolina öppnar asken tar det hela en oväntad vändning. På parfymerna står det nämligen "god jul Carolina och Alexander", något som får de båda att reagera starkt.

Carolina skrattar så mycket att hon bokstavligen lägger sig ner på golvet, och även Viktor skrattar innan han tillslut säger:

– Det var ju inte ett dugg fint. Det var ju inget kul det där. Det var ju rätt länge sen ni var ihop och det har väl stått lite om oss i tidningen och sådär? Jag trodde det var rätt känt att vi var tillsammans med de måste ha missat det. De har tappat det!

– Är det här någon som prankar oss? Det måste ju vara ett skämt, svarar Carolina då.

Annons