Anders Timell och Charlotte Wiktorsson skiljer sig

Anders Timell & Charlotte Wiktorsson

Anders Timell och Charlotte Wiktorsson har varit gifta i tre år och har två barn tillsammans. Men nu har de ansökt om skilsmässa.
7 svenska kändispar som gått skilda vägar 2020
Slå på ljud

Det är fyra år sedan som krog- och radioprofilen Anders Timell avslöjade att han och flickvännen Charlotte Wiktorsson hade förlovat sig. Frieriet hade då ägt rum under en resa till Zanzibar i Tanzania och nyheten kom som en chock för många. I en intervju i Mix Megapol har Anders nämligen berättat att han hade hållit det hemligt för alla i sin omgivning, till och med sina bästa vänner.

– Jag har aldrig varit förlovad. Ingen visste om det här. Inte mina bästa polare, som jag anförtror mig till ibland, sa han då.

Och ett år senare blev det fest. Under ett stort sommarbröllop gifte sig paret i Ulriksdals slottskapell inför vänner och familj, och som väntat var det många kända profiler på plats för att fira de ny blivna makarna.

Men nu har deras kärlekshistoria nått sitt slut. Efter tre år som gifta ska de nämligen gå skilda vägar, enligt Expressen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Krogprofilens ärliga ord om frieriet till flickvännen

Precis som för många andra var frieriet väldigt känslofyllt för paret och i en intervju med Expressen har Anders tidigare berättat om hur Charlotte började gråta när han ställde henne den stora frågan.

– Jag har aldrig gjort sånt här förut. Vi satt vid ett bort. Jag sa: Kan du tänka dig att gifta dig med mig? Hon började gråta, jag blev grinfärdig också. Vi började gråta båda två, sa han då.

Anders Timell och Charlotte Wiktorsson går skilda vägar

Men enligt Expressen ska paret nu skilja sig, tidningen ska ha tagit del av skilsmässodokumenten från Stockholms tingsrätt.

”Charlotte Wiktorsson har ansökt om skilsmässa efter tre år som gifta, det framgår av handlingar i Stockholms tingsrätt. Enligt handlingar som skickades in till Stockholms tingsrätt ska paret nu gå skilda vägar”, skriver tidningen.

Hänt har sökt Anders.

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlund tillbaka i Hellenius hörna 2021 efter frånvaron

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso bekräftar Benjamin Ingrosso och Hanna Ferms romans

FRÅN FÖRSTASIDAN