Hannah Graafs känslosamma ord om systern Magdalena Graafs son Isak

Hannah Graaf och Magdalena Graaf

I augusti 2014 gick Magdalena Graafs äldsta son Isak bort. Nu skriver systern Hannah Graaf ett känslosamt inlägg på sin blogg om systersonen.
”Jobbiga känslor av saknad, sorg och förlust”, skriver hon.
Slå på ljud

Hannah Graaf, 42, är en svensk tv-profil som slog igenom som glamourmodell på 90-talet med sin storasyster Magdalena Graaf, 45. Systrarna står varandra nära och har gjort mycket tillsammans under sina karriärer.

Hannah är idag fyrabarns mamma till barnen William, Mio, Vida och Liv. Hon blev gravid med William redan som 21-åring med musikproducenten Andreas Carlsson. Sen har hon sonen Mio med Daniel Boudal samt döttrarna Vida och Liv med Peter Karyd.

Hennes syster Magdalena är också flerbarnsmamma. Hon har sönerna Lance, 21, och Tristan, 16, med den före detta fotbollsspelaren Magnus Hedman. Sen har hon två söner med hennes före detta fästman Filip Larsson, Charlie, 8, och Louie, 4. Magdalena har också sonen Isak som gick bort 2014. Han blev 19 år gammal.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Hannah Graafs känslosamma ord om sin systerson Isak

Häromdagen publicerade Hannah ett känslosamt inlägg om Isak på sin blogg. Hon skriver att augustimånad får henne att bli tung i själen för det var då de förlorade Isak för sju år sedan samt då hon separerade från sin före detta man.

”Dock är jag alltid tung i själen och hjärtat denna månaden. Så långt jag kan minnas har augusti varit den bästa månaden för mig. För då fyller jag år. Likt ett barn har jag alltid älskat att fylla år och älskar i och för sig lika mycket när mina nära fyller år så jag får fira dom. Jag har alltid börjat räkna ner så fort det blivit augusti månad. Börjat planera för kalas och fest, skrivit inbjudningslistor och varit pirrig”, skriver hon och fortsätter:

”Men den känslan dog med Isak. Han lämnade oss i augusti. Men inte bara det utan jag även separerade och genomled helvetets alla kval i hjärtat då det jag trodde skulle vara för alltid tog slut.”

LISTA Här är nomineringar till Kristallen

Hon beskriver att det är känslan på morgonen som är värst för henne.

”Särkilt morgonluften får det att dra ihop sig i bröstet på mig. Det är nåt med den lite kyliga morgonluften och hur den doftar som gör fysiskt ont i mig. Jobbiga känslor av saknad, sorg och förlust. Men jag försöker vända det till tacksamhet över det jag har istället. Dom jag har här hos mig, hälsan, livet och att få andas trots att det gör ont ibland. Men det är inte så lätt.”

LÄS OCKSÅ: Nyhetsmorgon-profilen Soraya Lavasani erkänner missen

LÄS OCKSÅ: Robin Bengtssons mystiska framtidsplaner med Sigrid Bernson

FOTO: Youtube, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!