Hannah Graafs intima avslöjande – återföreningen med ex-pojkvännen

Hannah Graaf

Hannah Graaf har varit singel sedan skilsmässan från Peter Karyd för tre år sedan.
I Martin Björks serie Intimt med Björken berättar tv-profilen hur det egentligen ligger till med kärlekslivet – och avslöjar en oväntad återförening.

Hannah Graaf slog igenom tillsammans med sin syster Magdalena Graaf och har bland annat gjort hit-låten You Got (What I Want). De har dessutom haft en egen serie tillsammans som gick av stapeln på Viafree och TV3 med namn Systrarna Graaf. Där fick vi följa de två i vardagen med jobb, barn och karriärer.

Idag jobbar Hannah som influencer och driver en stor blogg. Men hur går det med kärlekslivet? När tv-profilen gästar Martin Björks intervjuserie Intimt med Björken avslöjar hon sanningen!

EFTER TYSTNADEN Isabel Adrian om relationen med Steve Angello

Hannah Graafs skilsmässa från Peter Karyd – grät i egna serien

Hannah Graaf är sedan flera år tillbaka bosatt i Sverige, i Sigtuna. Hon har fyra barn. Förstfödda sonen William, född 2001 med Andreas Carlsson, Mio född 2003 med Daniel Boudal, samt två döttrar Vida och Liv födda 2009 och 2012 med Peter Karyd.

I serien Systrarna Graaf fick vi följa Hannahs liv under tiden då hon skilde sig från Peter Karyd. Hon beskrev det som det värsta hon har varit med om och bröt ihop framför kameran under inspelningen.

Tillsammans bodde Hannah och Peter i Spanien med döttrarna, men efter skilsmässan 2018 flyttade Hannah hem till Sverige.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Hannah Graafs avslöjande om kärlekslivet – träffade exet

När Hannah gästar Intimt med Björken bekräftar hon att hon fortfarande är singel. Martin förklarar då att många människor tenderar att vilja gästa intervjuserien när de har blivit singlar.

– Jag kan tänka mig att det kanske är lättare att prata och vara lite tramsig och flamsig när man är singel. Sen tror jag att man tänker att det kan vara lite av en kontaktannons att vara här, säger Hannah.

– Var det länge sedan du fick till det?, frågar Martin Björk då, varpå Hannah Graaf svarar:

– Ja, men några månader sedan i alla fall.

Men vem var då denna mystiske man? I videon avslöjar Hannah att det var långt ifrån en främling hon fick ihop det med.

– Med tanke på att det var mitt ex så känns det ännu sorgsnare, säger Hannah.

När Hänt når Hanna Graaf bekräftar hon att hon är singel.

”Jag har varit singel i tre år sedan jag skilde mig från Peter som jag levt med i 14år.”, skriver hon i ett meddelade till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Hannah Graaf och Andreas Carlssons första möte på 10 år för sonens skull

LÄS OCKSÅ: Danny Saucedos chock efter Erik Haags och Lotta Lundgrens drag

FOTO: Youtube / Viafree

Senaste nytt