ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Därför bor Lance och flickvännen hos Magdalena Graaf

16 jun, 2022 
LANCE HEDMAN GRAAF, MAGDALENA GRAAF
Lance Hedman Graaf och flickvännen Dessie har varit ett par i snart ett år.
Nu har de flyttat hem till Magdalena Graaf.
Läs verkliga anledningen här!
Annons
Louie Marti avslöjande om nya SVT programmet tillsammans med Magdalena GraafBrand logo
Louie Marti avslöjande om nya SVT programmet tillsammans med Magdalena Graaf

Det var i höstas som Lance Hedman Graaf, 21, kunde visa upp sin nya flickvän Desdemona Erlandsson Bååth, men hon kallas för Dessie. Lance har tidigare haft flickvänner som Paulina "Paow" Danielsson, 28, och Emilia Lantz, 30, men nu verkar han hittat rätt och kärleken blomstrar mellan paret.

Lance står väldigt nära sin familj och umgås gärna med både mamma Magdalena Graaf, 46, och pappa Magnus Hedman, 49. Magdalena har tidigare berättat för Hänt om sonens stora kärlekslycka med Dessie.

– Hon är fantastisk, jättesöt, förklarade Magdalena för Hänt.

Magdalena Graafs nya planer på boende – utomlands

Sedan drygt ett år tillbaka är Magdalena tillsammans med skådespelaren och kocken Louie Marti, 44. Även mellan dem sprudlar kärleken och i höstas kom den glada nyheten att Louie friat till henne!

Annons

Än har inget bröllop ägt rum, men Louie har nyligen avslöjat för Hänt om parets storslagna planer tillsammans. Paret letar nämligen efter ett boende i Spanien.

Paret planerar att köpa ett stort hus med pool för alla barnen och flertalet rum för att deras vänner och familj ska kunna komma och hälsa på.

– Varje rum ska vara som en svit, så varje person som kommer får ett eget badrum, fortsätter Louie.

Därför bor Lance och flickvännen hemma hos Magdalena

Det är inte bara i Spanien som Magdalena gärna vill ha en pool på tomten. Här hemma i Sverige har hon nämligen också ett hus som är utrustat med pool och en härlig trädgård.

De senaste dagarna har Lance och Dessie varit på plats hos Magdalena, något som Magdalena bekräftar i ett inlägg på bloggen.

”Lance och Dessie bor lite här nu. Mysigt att ha de stora barnen här oxå. En annan rytm.”, skriver Magdalena på sin blogg.

I ett meddelande till Hänt berättar Magdalena nu om anledningen till varför hennes äldsta son är på plats.

”De bor i lägenhet, de tycker nog bara det är mysigt med frisk luft och pool. Sen kan Lance repa med förstärkare här på högre volym än i Vasastan”, förklarar hon för Hänt.

Även Lance berättar fördelarna med att bo hemma hos sin mamma.

”För det är sol och hon har pool”, skriver han till Hänt.

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet, IVARSSON JERKER/Aftonbladet

Annons