ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Soraya Lavasanis avslöjande om tillökning i familjen – efter flytten till hus

15 jun, 2022 
SORAYA LAVASANI, RALPH LAVASANI
Nyhetsmorgon-profilen Soraya Lavasani ska lämna sitt trygga hem för ett nytt.
Nu berättar hon mer om flytten – men också om planerna på en ny familjemedlem.
– Det är jättetrevligt, säger hon till Hänt i en intervju.
Annons
Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal om exklusiva resan i sommar: "Jättedyr"Brand logo
Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal om exklusiva resan i sommar: "Jättedyr"

Soraya Lavasani, 40, är en av de mest välkända profilerna på TV4, vilket inte är så konstigt med tanke på att hon jobbat på kanalen ända sedan 2008. Sedan dess har hon jobbat både som nyhetsankare och programledare. Numer ser vi henne främst i Nyhetsmorgon då hon sänder ihop med parhästen Martin Järborg, 43.

Vid sidan av jobbet på Nyhetsmorgon är Soraya gift med maken Ralph Lavasani, 53, och tillsammans har de barnen Bianca, 5, och Winston, 2. Ralph har även en son från en tidigare relation, så Soraya är alltså även bonusmamma!

Med tanke på att familjen har växt och blivit större så är det fullt rimligt för familjen att leta efter ett större boende. Nu berättar Soraya mer om flyttplanerna och det nya livet i hus – som snart äger rum.

Annons

Soraya Lavasanis beslut med familjen – flyttar från älskade hemmet

När Hänt träffar Soraya på ett event för Lexington är hon sprudlande glad, hon har nämligen fått en barnfri kväll tillsammans med maken Ralph.

– Det är jättetrevligt! Det är kul att man får hitta på någonting igen, man känner sig fortfarande lite pandemi-skadad liksom, så det är jätteroligt att få komma ut. Sedan så har jag och maken en barnfri kväll, säger Soraya och konstaterar:

– Lyxigt!

På sociala medier delar Soraya gärna med sig av vad som händer i hennes liv. Men bilder på barnen är däremot något hon undviker att publicera, av personliga skäl. Nyligen fick vi ta del av Sorayas och Ralphs nya beslut; de flyttar!

”Om några veckor lämnar vi vår älskade förort som varit vårt hem sen 2015.”, skrev hon på Instagram.

Soraya Lavasanis avslöjande om tillökning i familjen – efter flytten till hus

Nu berättar Soraya för Hänt om anledningen till flytten och att det rör sig om att byta ut ett liv i lägenhet till ett liv i hus.

Annons

– Flytten går alldeles snart här, så det känns jätteroligt. Vi går från lägenhet till hus!

Härligt, är det konceptet villa/volvo/vovve på gång?

– Ja men kanske, vem vet. Vi gillar hundar. Men jag tror att en katt ligger bättre till nu. Vår dotter har pratat om att hon gärna vill ha en katt, säger Soraya och fortsätter:

– Men jag känner så här, vi flyttar in först och ser hur det blir med allting. Och sedan kanske en katt får komma in i familjen Lavasani.

Flytten till det nya huset går om några veckor, med andra ord efter midsommar. Så kul!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Angelica Hedlund

Annons