LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jesper Parneviks stora oro inför Pennys bröllop: ”Stressad”

15 jun, 2022 
Penny Parnevik. Jesper Parnevik.
I helgen ringer bröllopsklockorna för Penny Parnevik och Douglas Murray.
Planeringen är i full gång och vi kan nog vänta oss en fantastisk tillställning.
Men Pennys pappa, Jesper Parnevik, har blandade känslor...
Annons
Penny Parnevik och Douglas Murray kärlekshistoriaBrand logo
Penny Parnevik och Douglas Murray kärlekshistoria

Tv-personligheten Penny Parnevik, 25, och den före detta professionella ishockeyspelaren Douglas Murray, 42, har varit ett par i flera år. Tillsammans har de två barn; sonen Atticus, 2, och dottern Pebble, 1. Familjen är bosatt i Stockholm sedan 2020.

I helgen är det äntligen dags för parets efterlängtade bröllop. Trots att de redan är gifta på pappret, har de längtat länge efter att ha en stor ceremoni och bröllopsfest för vänner och familj.

Men pappa Jesper

Efter frågorna om bröllopet – nu berättar Penny Parnevik vem som betalar

Förberedelserna är i full gång och Penny delar flitig med sig av detaljer inför det stundande bröllopet. Ho har bland annat avslöjat hur hon kommer att bära sminkningen på den stora dagen och vi har även fått se en liten skymt av brudklänning.

Annons

Men det är inte allt. Penny har också berättar att hon kommer att byta efternamn till Murray. I ett nytt inlägg på Instagram delar Penny en bild på pappa Jesper Parnevik, 57, iklädd morgonrock. Texten intill bilden lyder:

Inte lätt när din dotter är på väg att inte vara en Parnevik längre... så, jag överraskade pappa med en spa-dag så att han kan vila. Älskar min bridezilla Jesper Parnevik som jobbar dag och natt med tal till bröllopet för att göra det till den bästa dagen någonsin för mig!

I kommentarsfältet ställer följarna frågor om den stora dagen.

Betalar dina föräldrar bröllopet?”, undrar en person.

Varpå Penny svarar tydligt:

Hahaha absolut INTE, han vill bara att alla ska bli perfekt.”

Jespers stora oro inför Pennys bröllop – bilderna avslöjar kalabaliken: ”Stressad”

Båda Pennys föräldrar har varit involverade i planering och fix inför bröllopet. Mia Parnevik, 54, har tidigare berättat för Hänt om hur det känns att dottern ska gifta sig.

Annons

– Det är något vi har längtat till och väntat på i några år nu, på grund av pandemin. Så det känns ju så härligt att få göra det nu… och nästan ännu härligare att få göra det med barnbarnen med. Det hade det ju inte varit från början. Så det är magiskt, berättade Mia för Hänt nyligen.

Mia och Jesper är bosatta i USA, men är nu på svensk mark för att hjälpa paret med bröllopsplaneringen. Men med bröllopsfix så kommer också en hel del stress.

I en story på Instagram, som Penny delar, kan vi utläsa att pappa Jesper har delade känslor inför dotterns bröllop.

Han är bara stressad för att han vill att dagen ska bli perfekt. Så han springer runt som en galning och övar på tal, fixar osv”, skriver Penny.

Det är helt förståeligt att han känner stress och oro tycker vi. Det handlar ju trots allt, precis som Penny skriver, att han vill göra allt för sin älskade dotter. Så fint!

I en story på Instagram berättar Penny om pappa Jespers stress inför hennes bröllop.
I en story på Instagram berättar Penny om pappa Jespers stress inför hennes bröllop.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Charlie Neibergall

Annons