TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Penny Parnevik avslöjar vem som betalar för bröllopet med Douglas

14 jun, 2022 
Penny och Jesper
Det är nu bara dagar kvar till Penny och Douglas efterlängtade bröllop. Samtidigt har det börjat spekuleras kring vem som betalar för den stora festen.
Nu avslöjar Penny sanningen.
Annons
Mia Parneviks starka känslor inför dottern Pennys bröllop i sommarBrand logo
Mia Parneviks starka känslor inför dottern Pennys bröllop i sommar

Det är bara några ynka dagar kvar tills det efterlängtade bröllopet mellan Penny Parnevik, 25, och Douglas Murray, 42. På papper är paret redan gifta men det är nu ceremonin för vänner och familj kommer att äga rum.

Vigseln gjordes i maj 2019 i San Fransisco, USA och tanken var att bröllopet skulle infalla i Sverige kort inpå. Men den planen gick i stöpet med anledning av coronapandemin och ännu en graviditet.

Men i helgen som kommer går alltså bröllopet av stapeln och vi kan nog förvänta oss en hejdundrande tillställning!

Avslöjandet om namnbytet – det kommer Penny heta

Det snart gifta paret är bosatta i Stockholm till skillnad från föräldrarna Mia Parnevik och Jesper Parnevik som är bosatta i Florida, USA. Men under våren har även de befunnit sig mycket på svensk mark då Mia medverkade i Let's dance. Men såklart också för att hjälpa till med förberedelserna inför bröllopet.

Annons

För förberedelser finns det gott om. Penny delar gärna med sig på sin Instagram om vad som ska fixas inför den stora dagen.

Bland annat har hon visat upp hur hon kommer att vara sminkad, en smygtitt på klänningen och avslöjat att hon kommer att byta namn till Murray. Så både barnen – Atticus, 2, och Pebble, 1, och Penny kommer efter helgen att heta samma sak som Douglas.

Spekulationerna kring vem som betalar för bröllopet

Penny publicerade under dagen en bild på sin pappa Jesper där hon överraskade honom med spa för att lugna hans nerver inför den stora dagen. Då dök det upp spekulationer i kommentarsfältet att det skulle vara Jesper som betalar för hela bröllopet.

Betalar dina föräldrar bröllopet?” frågar en följare.

Något som Penny är snabb att svara på.

Hahaha tror min post blev misstolkat. Min pappa ska INTE betala för bröllopet! Han är bara stressad för att han vill att dagen ska bli PERFEKT. Så han springer runt som en galning och övar på tal, fixar, osv” skriver Penny på sin Instagramstory.

Annons

Och att han är nervös inför sin dotters stora dag kan man ju verkligen förstå! Skönt att få koppla av på ett spa.

FOTO: Charlie Neibergall/TT/Yooutube

Annons