Oväntade orden om Lottas ex-make Patrik i sändningen av Nyhetsmorgon

Lotta Engberg, Patrik och Maria Forsblom

Fram till 2015 var Lotta Engberg gift med sin tidigare manager Patrik Ehlersson.
Under söndagen kom ex-makens namn plötsligt på tal i Nyhetsmorgon – något som Lotta inte verkade varit helt förberedd på.
0:38

Efter reklamen: Så hanterade Mikael Sandström saknaden till Lotta under inspelningen av "The Island Sverige"

(0:38)

Slå på ljud

Det var under sommaren 2020 som Lotta Engberg, 59, och Mikael Sandström, 63, fann varandra. Idag är de sambor och kärleken fortsätter att sprudla.

Men innan Lotta träffade sin Mikael var hon gift med ex-maken Anders Engberg, 71. Det forna paret fick tillsammans två barn – döttrarna Malin Engberg, 35, och Amanda Engberg, 33. År 1994 beslutade sig Lotta och Anders för att gå skilda vägar men strax efter skilsmässan hade Lotta funnit kärleken på nytt.

Det var nämligen så att henens manager Patrik Ehlersson, 58, fått henne på fall. I hela 16 år var Lotta och Patrik gifta men 2015 ansökte de om skilsmässa, detta efter att relationen övergått i vänskap.

Lotta Engbergs medverkan i Nyhetsmorgon

Under måndagskvällen var det dags för en ny säsong av sommarfavoriten Lotta på Liseberg och inför programmets premiär gästade Lotta Nyhetsmorgon. Det var i söndagens program som Lotta plötsligt fanns med på länk under ett inslag som leddes av Maria Forsblom, 35.

Inför Lotta på Liseberg-starten hade Engberg beslutat sig för att bjuda in en speciell gäst. Det finns nämligen en kvinna som bor i samma område som Lotta och har exakt samma namn – nämligen Lotta Engberg. Denna okända kvinna med samma namn fanns med under söndagen, även hon på länk i TV4-programmet.

– Jag ska väl erkänna att det finns ju värre kändisar att dela namn med så jag är väldigt tacksam för att det är Lotta Engberg, säger den okända Lotta i programmet.

Sanna Nielsens ödesbesked inför Allsångens framtid

Se klippet här!

Plötsliga orden om ex-maken Patrik i direktsändningen

Den folkkära programledaren Lotta Engberg berättade den glada nyheten om att okända Lotta är hjärtligt välkommen till Liseberg under måndagen, något som fått okända Lotta att fråga om hon får ta med sin man.

– Ta med dig din gubbe du, heter han Mikael?, säger Lotta Engberg och menar att det vore roligt om även deras män delade namn.

Så var inte fallet, däremot kom plötsligt programledarens ex-make Patrik på tal i direktsändningen.

– Nej, han heter faktiskt Patrik så jag tycker att jag är en rätt avancerad stalker om jag får lov att säga det, säger den okända kvinnan.

Foto: TT/TV4

SENASTE NYTT!