LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Första bilden på Penny Parneviks bröllopsklänning – så ska hon se ut

08 jun, 2022 
Felicia Hovryd
Penny Parnevik, Douglas Murray
Snart ska Penny Parnevik och Douglas Murray äntligen få gifta sig! Förberedelserna är i full gång och nu visar Penny upp bröllopsklänningen, sminket och håret. Se bilderna här!
Annons
Mia Parneviks starka känslor inför dottern Pennys bröllop i sommarBrand logo
Mia Parneviks starka känslor inför dottern Pennys bröllop i sommar

Penny Parnevik, 25, och Douglas Murray, 42, har varit ett par i flera år och 2019 gick Douglas ner på knä för att fria. Sedan dess har paret fått två barn tillsammans – Atticus, 2, och Pebble, 1.

På grund av coronapandemin har bröllopet däremot blivit uppskjutet flera gånger. Men snart är det äntligen dags för den stora dagen att äga rum!

Pennys förberedelser inför bröllopet

Men trots att bröllopet inte har ägt rum än så är Penny och Douglas faktiskt redan gifta. Faktum är att Penny och Douglas ingick äktenskap redan i maj 2019 under en vigsel i San Fransisco, USA.

Annons

Men självklart vill paret gifta sig framför hela stora familjen i Sverige. Och nu är förberedelserna i full gång, något man kan följa på Pennys Instagram.

Nu visar Penny upp hur hon kommer se ut under bröllopet med Douglas. Sminket har hon valt att hålla enkelt. Håret är uppsatt i en låg knut bak vid nacken, två hårslingor får rama in ansiktet. Så fint!

Så ser Pennys bröllopsklänning ut

En av dem viktigaste sakerna på bröllopet är ju bröllopsklänningen. På Instagram visar Penny upp klänningen när hon är på väg för att bli provsminkad inför bröllopet.

Annons

”Bröllopsklänningen i tygpåsen och islatte i knäet känns lite modigt... på väg till provsminkning”, skriver hon på sin Instagram.

Penny hade nyligen sin möhippa och nu är nedräkningen i full gång inför parets stora dag!

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

Annons