Mia Parneviks starka känslor inför dottern Pennys bröllop med Douglas Murray

Mia Parnevik. Douglas Murray och Penny Parnevik.
Exklusivt

I sommar är det äntligen dags för Penny Parnevik och Douglas Murray att säga ”ja” till varandra inför vänner och familj.
Nu berättar Mia Parnevik om känslorna kring bröllopet, planeringen och barnbarnen.
– Det är fullt ös, säger Mia i en intervju med Hänt.
0:34

Efter reklamen: Mia Parneviks starka känslor inför dottern Pennys bröllop i sommar

(0:34)

Slå på ljud

I sommar ringer äntligen bröllopsklockorna för Penny Parnevik, 25, och Douglas Murray, 42. Paret har velat gifta sig länge men har tvingats skjuta upp planerna till följd av en coronapandemi och en graviditet.

Men i sommar är det som sagt äntligen dags! Vad känner Pennys mamma Mia Parnevik, 54, inför det stundande festligheterna?

– Ja, det kommer ju inte vara ett öga torrt naturligtvis, säger Mia till Hänt i en intervju.

Let's dance-profilen hoppar av – chockbesked innan finalen

Pennys och Douglas vigsel år 2019 – därför var inte Mia och Jesper Parnevik där

Penny och Douglas är däremot redan gifta – på papperet! Hänt har tidigare rapporterat om uppgifterna från Skatteverket. Vigseln ägde rum i maj 2019 och utfärdades av registrerad myndighet i San Fransisco, USA.

Kort därefter avslöjade paret att de väntade sitt första gemensamma barn. Sonen Atticus, 2, föddes i augusti. Alltså tre månader efter vigseln. Paret har även dottern Pebble, 1, tillsammans.

Men varken Pennys mamma Mia eller hennes pappa Jesper Parnevik, 57, var närvarande när hon och Douglas ingick äktenskap. När vi träffar Mia på en pressträff inför lördagens final av Let's dance 2022 passar vi på att fråga om dotterns hemliga vigseln år 2019.

– Nej, det var deras grej då, berättar Mia för Hänt.

Mia ser mycket fram emot sommarens bröllopsfestligheter.

Mia ser mycket fram emot sommarens bröllopsfestligheter.

FOTO: TV4

Filip Dikmens hyllning till Eric Saade: "Storebror"

Se klippet här!

Mia Parnevik om dottern Pennys stundande bröllop: ”Inte ett öga torrt”

Penny och Douglas förlovade sig i februari år 2019. Familjen har alltså gått och väntat på att få fira paret under en väldigt lång tid.

Hur känns det att du ska få se din dotter Penny gifta sig äntligen?

– Det är något vi har längtat till och väntat på i några år nu, på grund av pandemin. Så det känns ju så härligt att få göra det nu… och nästan ännu härligare att få göra det med barnbarnen med. Det hade det ju inte varit från början. Så det är magiskt, säger Mia till Hänt.

Har du varit involverad i planeringen eller har du försökt hålla dig borta från det?

– De har kört sitt race. Det är de som bestämmer och planerar och gör allting och vi får vara delaktiga på andra sätt. Det blir jätteroligt!

Douglas firades nyligen av vänner med svensexa. Något som slutade med att han gjorde sig illa och ska gå på kryckor under tre veckors tid.

Hur mår Douglas nu efter svensexan? Har ni fått rycka in och hjälpa till med barnen?

– Han mår jättebra! Det är fullt ös med två små barn. Det är lite svårt att rycka in när man bor på andra sidan Atlanten, men så fort man kommer hem vill man ju bara se barnbarnen, berättar Mia för Hänt.

FOTO: Lina Gustafsson/Hänt, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!