LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Penny Parnevik och Douglas Murray är gifta – hemliga vigseln

19 jan, 2021 
Penny och Douglas
FOTO: Karin Törnblom/TT, BYRMO CAROLINA/Aftonbladet
Penny Parnevik och Douglas Murray har burit på en hemlighet i snart två år.
Hänt kan nu avslöja att paret, som planerar bröllop, nämligen redan är gifta.
Vigseln registrerades i San Fransisco redan 2019, uppger Skatteverket.
Annons
Hänt avslöjar: Penny Parnevik och Douglas Murray är redan giftaBrand logo
Hänt avslöjar: Penny Parnevik och Douglas Murray är redan gifta

Penny Parneviks, 24, år 2019 inleddes med att kärleken Douglas Murray, 40, gick ner på knä och friade.

Ett par veckor senare avslöjade det nyförlovade paret att de väntade sitt först barn och i augusti 2019 föddes sonen Atticus. I början av mars 2021 beräknas nu parets andra barn att födas.

Penny har tidigare berättat att hon och Douglas planerade att gifta sig sommaren 2020. När Hänt träffade realityprofilen på pressträffen inför säsongspremiären av Let’s dance 2020 berättade hon att planeringen var i full gång.

– Vi ska gifta oss i juli, sa Penny då till Hänt.

Inställda bröllopsplanerna ledde till graviditet

Vad Penny i det läget inte visste var att en pandemi skulle komma att stå i vägen för deras bröllopsplaner. I slutet på maj meddelade Penny att bröllopet ställts in.

– Vårt bröllop skulle vara nu i juli och det blir tyvärr inställt till sommaren 2021. Det måste jag skriva till alla som jag bjudit in. Men nu vet ni, det blir inställt till sommaren 2021. Vi känner att bröllop ska alltid vara kul att planera och just nu under coronatider, att behöva tänka på så sorgliga och tragiska saker när vi planerar ett bröllop, känns inte så kul. Så nej, det blir nästa sommar och det blir skitbra, sa hon i en video på Youtube.

Annons

Det var efter att coronapandemin satte stopp för bröllopsplanerna som paret istället bestämde de sig för att försöka skaffa ett barn till.

– Vi skulle ju gifta oss i sommar och då ville vi absolut inte vara gravida. Men när vi insåg att vi inte skulle gifta oss, mitt i Let's dance-perioden, så diskuterade vi om jag skulle gå av p-piller. Men vi hade sagt att om jag inte blev gravid innan sommaren var slut så skulle jag gå på p-piller igen. Vi ska gifta oss nästa sommar och jag vill inte vara antingen gravid eller supernyförlöst inför bröllopet, har Penny tidigare sagt i podcasten Pillowtalk med Peg och Penny.

Penny Parnevik och Douglas Murray gifte sig i maj 2019

Men vad Hänt nu kan avslöja är att Penny Parnevik redan är gift med sin Douglas Murray. Även om paret verkar vilja spara på bröllopsfesten till nästa sommar och säga att det är då de ska gifta sig så är Penny och Douglas redan äkta makar enligt Skatteverket.

Annons

Faktum är att Penny och Douglas ingick äktenskap redan i maj 2019 och vigseln utfärdades av registrerad myndighet i San Fransisco, USA.

Det verkar helt enkelt som att Penny och Douglas tog steget och gifte sig på andra sidan jorden redan för ett och ett halvt år sedan – men hemligheten har de burit på sedan dess.

Vad den observante däremot kan se är att Penny den senaste tiden har burit två ringar på sitt vänstra ringfinger. På en bild från januari 2021 så ser det faktiskt ut som att det är ytterligare en ring som adderats ovanför Pennys förlovningsring på vänster ringfinger. Se nedan!

Hänt har sökt Penny Parnevik och Douglas Murray.

Annons