Efter barnmorskans miss – Penny Parnevik vet om barnets kön

Penny Parnevik

Gravida Penny Parnevik är beräknad att få sitt andra barn i vår.
Hon har under hela graviditeten varit tydlig med att hon inte vill ta reda på barnets kön då hon vill ha en överraskning efter förlossningen.
Men nu har barnmorskan gjort en stor miss – och Penny vet svaret.

Penny Parnevik, 23, och fästmannen Douglas Murray, 40, blev förra sommaren föräldrar för första gången. I år var det planerat att arrangera ett storslaget bröllop men på grund av pandemin bestämde sig paret för att skjuta på detta till nästa år. Istället tog de chansen att försöka se om de kunde bli gravida igen, och så blev fallet.

Det var i augusti som Penny avslöjade den glada nyheten att bebis nummer två är på väg och beräknas födas i mars 2021. Sedan dess har många av Pennys uppdateringar på sociala medier handlat om att få ihop livet som mamma till en ettåring och samtidigt vara gravid. Det har inte varit en enkel match då Penny dessutom har fullt upp med sitt arbete som influencer.

LÄS MER: Anders Ekborgs oväntade bröllopsbesked efter lyckan

Penny vill inte veta kön på bebis i magen

Inför förlossningen med sonen Atticus, 1, visste varken Penny eller Douglas vad det var för kön på barnet. Detta koncept var något de ville fortsätta med även med barn nummer två.

Nyligen har Penny tagit ett stort beslut angående var hon ska föda Atticus lilla syskon. Efter många om och men och i samband med att hennes föräldrar Mia och Jesper Parnevik säljer huset i Florida, så landade beslutet i att föda i Sverige.

Penny har tidigare varit skeptisk till att föda i Sverige då hon hade en så bra upplevelse när Atticus föddes i USA. Men efter att ha gått på en del ultraljud hos svenska barnmorskor kom hon till en ny insikt – den svenska sjukvården håller måttet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Mia Parnevik, Douglas Murray, Penny Parnevik

Penny och Douglas befinner sig hemma hos Mia och Jesper i Florida.

Foto: TT

Barnmorskan råkade försäga sig

När Penny var på sitt senaste ultraljud i Florida gjorde barnmorskan en rejäl miss. Hon råkade nämligen försäga sig flera gånger och i Pennys senaste video på Youtube berättar hon nu om incidenten.

– Hon försa sig, säger Penny med besvikelse i rösten.

– Vi sa att vi inte ville veta kön och hon bara "okej" och så stängde hon av tv:n och sa "titta bort nu", förklarar Penny.

Sedan undersökte barnmorskan något mer på bebisen och efter det råkade hon göra den stora missen.

– Och sen efter det sa hon "hon är" nånting, säger Penny varpå Douglas fyller i:

– Men jag är inte övertygad, säger Douglas.

Om barnmorskan har rätt verkar det helt klart som att det är en liten tjej i Pennys mage.

LÄS OCKSÅ: Penny Parnevik om hur sonen Atticus fick sitt ovanliga namn

LÄS OCKSÅ: Penny Parneviks ärliga ord om Douglas Murrays ex-flickvänner

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube