Därför tvingas Penny Parnevik ta hand om barnen själv: "Han kan inte..”

Penny Parnevik och barnen

Penny och Douglas har länge planerat att ha en bröllopsfest. Därför åkte Douglas nu iväg på svensexa i helgen – vilket gjorde att Penny blev kvar hemma ensam. Nu berättar Penny om kampen.
0:39

Efter reklamen: Hannas svåra hälsokamp tittarna inte får se: "Få liv i kroppen"

(0:39)

Slå på ljud

Penny Parnevik, 25 och den tidigare hockeyspelaren Douglas Murray, 42, har två barn ihop, sonen Atticus, 2, och dottern Pebble, 1. De har känt varandra länge innan de blev tillsammans då Douglas är en gammal vän till Pennys pappa, Jesper Parnevik, 57, och har därför även känt Penny sedan hon var liten.

Paret gifte sig i smyg 2019 och har därför inte haft någon bröllopsceremoni än. Planen är att det ska bli en bröllopsfest i sommar. Det är inte helt ovanligt att ha en svensexa i samband med ett kommande bröllop men för Douglas slutade inte svensexan som tänkt. Något som Penny fick inse när han kom hem.

Prinsessan Madeleine i polisdrama – händelsen med barnen

Följarnas reaktion på ett-åriga Pebble

I februari förra året fick Douglas och Penny sitt andra barn. Den här gången var det en flicka som döptes till Pebble. När hon visade upp den nu ett-åriga dottern på Instagram reagerade hennes följare starkt. De reagerade nämligen på hur söt lilla Pebble är!

”Jag har inga ord”, skriver en följare och skickar emojis med hjärtögon.

”Vad lik sin pappa hon är”, kommenterar en annan.

”Coolaste baletthockeytjejen!”, skriver en tredje.

Linns avslöjande om Robinson: "För lätt"

Se klippet här!

Pennys kamp med barnen hemma – Douglas skadad

I en vlogg berättar nu Penny om vad som hände när Douglas åkte iväg på sin svensexa. Hon stannade hemma med barnen och fick isolera sig på grund av sjukdom.

– Förra veckan så blev barnen magsjuka, Douglas åkte på sin svensexa samma dag och blev ”kidnappad”, och jag blev också sjuk. Jag fick inte magsjuka men jag kände mig typ förkyld, genomförkyld bara, säger hon.

Douglas svensexa gick inte heller helt som planerat, vidare förklarar Penny att Douglas råkade ut för en olycka.

– Sen så visade det sig att Douglas hade gjort illa sig på svensexan, ”surprise, suprise”, och han går nu på kryckor i tre veckor. Så när jag kom hem så blev det inte så mycket avlastning för min del, som var själv med barnen i typ 5-6 dagar för han kan inte göra någonting, säger hon.

Senare i vloggen får man se Douglas halta runt i hemmet med en krycka i ena handen.

FOTO: YOUTUBE, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!