LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Följarna i chock efter Penny Parneviks nya bild på 1-åriga Pebble

13 maj, 2022 
PENNY PARNEVIK, PEBBLE MURRAY
Penny Parnevik är mamma till barnen Atticus och Pebble. Pebble har nyligen fyllt 1 år och nu visar Penny upp en bild som får följarna att tappa hakan helt och hållet.
Annons
Mia Parneviks starka känslor efter Jespers överraskning i direktsändningBrand logo
Mia Parneviks starka känslor efter Jespers överraskning i direktsändning

Penny Parnevik, 25, och Douglas Murray, 42, har två barn ihop. Sonen Atticus, 2, och dottern Pebble, 1. Penny och Douglas har känt varandra ända sedan Penny var liten då Douglas var en god vän till Pennys pappa Jesper Parnevik, 57.

Men de senaste åren har Penny och Douglas alltså varit ett par. Något som kanske inte många vet är att de även är gifta. Paret gifte sig i hemlighet av okända skäl, så på pappret är de gifta även om de ska ha det riktiga bröllopet först i sommar.

Först var tanken att Penny och Douglas skulle gifta sig sommaren 2020, men vi alla vet vad som skakade om världen vid det laget. Coronapandemin var ett faktum och alla större tillställningar tvingades ställas in.

Penny Parneviks besked om fler barn

Under våren 2020 ställde Penny upp i Let's dance och landade på en femte plats. Då hade paret redan bestämt att skjuta upp bröllopet tills pandemin var över och de bestämde sig då för att försöka skaffa ett till barn istället.

Annons

Det gick snabbare än förväntat och under sommaren kunde Penny avslöja den stora gravidlyckan! I februari 2021 kom lilla Pebble till världen och lyckan var total.

Penny trivs som fisken i vattnet med att vara mamma och redan nu har hon avslöjat hur hon ser på fler barn i framtiden.

”Ja!!! Vi vill ha 4 totalt! Tror vi ska försöka igen efter bröllopet i sommar!”, skrev Penny nyligen på Instagram under en frågestund.

Följarna starka reaktioner efter nya bilden på Pebble

Penny är väldigt aktiv på sociala medier och även på Youtube. På plattformarna visar hon gärna upp barnen och hon ger inblickar i sitt liv som mamma. Nu har hon delat en ny bild på Pebble – som verkligen får följarna att reagera.

Alla tycker nämligen att Pebble är så himla söt.

”Jag har inga ord”, skriver en följare och skickar emojis med hjärtögon.

”Vad lik sin pappa hon är”, kommenterar en annan.

”Coolaste baletthockeytjejen!”, skriver en tredje.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT, YOUTUBE

Annons