TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Lisa Nilsson ryter ifrån rejält – efter intima förfrågan: ”Äckliga”

09 maj, 2022 
Lisa Nilsson
Att vara känd har sina för och nackdelar.
En nackdel lär ju vara hur många konstiga och ibland rentav obehagliga meddelanden kändisarna får.
Nu lyfter Lisa Nilsson ett meddelande som hon fått – som hon inte blev glad av att öppna.
Annons
Läckberg & Skölds nya lyxhus – se bilderna härBrand logo
Läckberg & Skölds nya lyxhus – se bilderna här

Artisten Lisa Nilsson, 50, är känd för mycket. Hon står bland annat bakom hitsen Himlen runt hörnet och Långsamt farväl. Under sin långa karriär har hon dessutom tilldelats flera prestigefyllda priser och slagit igenom stort med sin show Kvinnan som är jag.

Nyligen såg vi henne även i programmet Så mycket bättre. Till Aftonbladet sa hon att hon fick tacka ja till programmet fast hon inte tänkt det, då alla andra jobb blivit inställda på grund av covid-19.

– Jag hade inledningsvis tackat nej tidigare, men ringde när mina föreställningar ställdes in och alla andra jobb för 2020. Då ringde jag och sa att jag ångrade mig om de fortfarande ville ha mig, sa hon till Aftonbladet.

Lisa Nilssons starka ord på Instagram

Utöver att Lisa alltså syns till i diverse olika sammanhang, så är hon även aktiv på Instagram. Då och då uppmärksammar artisten andra saker som händer i hennes liv utöver sin framgångsrika karriär och hon är inte heller blyg för att skriva långt och starkt.

Annons

Nyligen gjorde hon ett inlägg om en mindre rolig sak, nämligen att hon får väldigt opassande meddelanden ibland.

I inlägget tackar hon sina följare för att de väljer att hänga med i hennes liv, samtidigt som hon tar tillfället i akt att skriva:

”Ni gör inte som somliga individer på min officiella fb… Där frågade en fullvuxen man i går om jag ville ha en dickpic”, skriver hon.

Lisa skriver vidare hur hon svarade:

”Tror till exempel att frasen ”ÄR DU DUM I HUVUDET? INGA KVINNOR VILL SE FRÄMMANDE MÄNS TRÖTTA ÄCKLIGA FULA KUKAR” ingick i min pedagogiska förklaring. Jag ville ju inte missförstås”.

Lisa Nilssons tacksamhet gentemot fansen

Hon avslutar inlägget med att hon oftast får positiva meddelanden och kommentarer från sina följare och att det obehagliga meddelandet som hon nyligen fick inte hör till vanligheterna, som tur är.

”Jag älskar sociala medier. Så många fina människor har kommit till mig den vägen. Tack för er! Nu fyller vi dagen med sol och kärlek”.

FOTO: TT

Annons