Penny Parnevik i tårar efter händelsen på möhippan: ”Gråtit så mycket”

Douglas Murray

Penny Parnevik och hennes make Douglas Murray ska fira sitt bröllop i sommar, och i helgen hade Penny en vild och händelserik möhippa.
Se vad som hände här!
0:34

Efter reklamen: Mia Parneviks starka känslor inför dottern Pennys bröllop i sommar

(0:34)

Tv-profilen Penny Parnevik, 25, ska gifta sig med sin kärlek Douglas Murray, 42.

Eller tja, sanningen är att de redan har gift sig för snart tre år sedan, vilket Hänt var först med att avslöja. Vigseln registrerades i San Fransisco redan 2019, uppger Skatteverket.

Men i och med coronaviruset blev deras bröllop och firande uppskjutet. I sommar kommer deras riktiga bröllopsfirande att äga rum, och i helgen hade Penny Parnevik sin möhippa. En riktigt vild sådan!

Inställt bröllop ledde till en dotter

Makarna har två barn tillsammans. Sonen Atticus, 2, och dottern Pebble, 1. Det sistfödda barnet blev till tack vare att de ställde in sina bröllopsplaner när pandemin slog till. På sin Youtube-kanal har Penny tidigare berättat om hela händelsen.

– Vårt bröllop skulle vara nu i juli och det blir tyvärr inställt till sommaren 2021. Det måste jag skriva till alla som jag bjudit in. Men nu vet ni, det blir inställt till sommaren 2021. Vi känner att bröllop alltid ska vara kul att planera och just nu under coronatider, att behöva tänka på så sorgliga och tragiska saker när vi planerar ett bröllop, känns inte så kul. Så nej, det blir nästa sommar och det blir skitbra, sa hon då innan hon i podcasten Pillowtalk berättade om vad det inställda bröllopet ledde till istället:

– När vi insåg att vi inte skulle gifta oss, mitt i Let's dance-perioden, så diskuterade vi om jag skulle sluta med p-piller. Men vi hade sagt att om jag inte blev gravid innan sommaren var slut så skulle jag gå på p-piller igen. Vi ska gifta oss nästa sommar och jag vill inte vara antingen gravid eller supernyförlöst inför bröllopet.

Penny Parneviks vilda möhippa – privata bilderna visar

Nu vankas det snart bröllop för paret Murray och Parnevik. Men först, den obligatoriska möhippan. Det verkar dessutom ha blivit en händelserik sådan. Åtminstone om man får tyda det Penny skriver på sin Instagram:

”SJUKASTE HELGEN I MITT LIV. Har skrattat och gråtit så mycket…TACK TACK TACK till mina syrror och världens finaste vänner.”

Och från att döma av Pennys bilder verkar helgen ha bjudit på både massa glädje och vänskap. Härligt!

Även om Penny verkar ha haft en rolig tid med sina vänner har hon garanterat haft bilden av sin make Douglas ansikte framför sig – bokstavligen! Se bild nedan.

FOTO: INSTAGRAM

SENASTE NYTT!