LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Penny Parnevik om bråken med Douglas Murray – nu berättar hon

18 dec, 2021 
Penny Parneviks och Douglas Murray.
Penny Parnevik, dotter till Jesper och Mia Parnevik, tycker om att dela med sig av sina personliga erfarenheter med följarna på Instagram.
Nu berättar hon om sanningen bakom de gulliga familjebilderna – och bråken med maken Douglas Murray.
Annons
Penny Parnevik och Douglas Murray kärlekshistoriaBrand logo
Penny Parnevik och Douglas Murray kärlekshistoria

Influencern Penny Parnevik, 24, blev Penny med svenska folket under sin medverkan i realityserien Parneviks, som hade premiär på TV3 år 2015.

I tv-serien skildras golfproffset Jesper Parneviks familjeliv, med frun Mia Parnevik och deras fyra barn, i Florida, USA.

Penny Parneviks och Douglas Murrays familjeliv

Efter inspelningen av tv-serien har Penny blivit tvåbarnsmamma. Sonen Atticus, 1,5, och dottern Pebble, 9 månader, har hon tillsammans med maken med Douglas Murray, 41.

Familjen bor i en stor lägenhet i centrala Stockholm, som de nyligen flyttade in i.

Penny och maken Douglas har varit gifta sedan 2019. De hemlighöll länge sitt äktenskap, eftersom de planerar att gifta sig igen och ha en stor bröllopsfest.

Penny Parneviks ärliga ord på Instagram – berättar om bråken

Penny Parnevik har tidigare uppmärksammats för sina ärliga inlägg på Instagram, där hon öppet berättar om utmaningarna i livet.

Annons

Nu sätter influencerprofilen ner foten och belyser farorna med sociala medier, samtidigt som hon berättar om bråken med Douglas. För livet är faktiskt inte så kul och glamoröst som det kan verka på Instagram.

Bilder kan luras! Vi hade den mysigaste stunden när vi julpyntade och sen resten av kvällen så bråkade vi om dumma grejer… som par gör. Låt inte de gulliga julpyjamaserna och kakorna lura dig… alla familjer har upp- och nedgångar under högtiderna…. som alltid”, skriver Penny på sin Instagram under bildspelet med de gulliga familjebilder, som du hittar här nedanför.

Penny Parneviks följare stöttar influencern efter erkännandet

Följarna hyllar Penny Parnevik i kommentarsfältet. De uttrycker hur värdefullt det är med transparens och hur mycket de uppskattar Pennys ärlighet.

Så tacksam för ditt konto o din ärlighet!!”, skriver en följare.

Tack. Transparens. Så viktigt att vara äkta. Så mycket yta idag. Keep it up!”, skriver en annan.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons