Sanningen om Penny Parnevik och Douglas Murrays inställda bröllop

DOUGLAS MURRAY

Penny Parnevik och Douglas Murray ska äntligen få gifta sig i sommar! De har däremot behövt vänta ett tag, här är sanningen om parets inställda bröllop.
0:48

Efter reklamen: Mia och Jesper lämnar USA – Peg avslöjar planerna

(0:48)

Slå på ljud

Penny Parnevik, 25, och Douglas Murray, 42, har varit ett par i flera år och tillsammans har de barnen Atticus, 2, och Pebble, 1.

Paret träffades tack vare att Douglas är god vän med Pennys föräldrar Mia Parnevik, 54, och Jesper Parnevik, 57.

– Vi har ju varit ganska hemliga. Det hela började typ med en "fyllepuss" för ett tag sen. Det var typ som en kompispuss en gång när vi fick feeling. Det är ju mamma och pappas vän så jag fick lite skuldkänslor över det. Men när jag berättade det för dem så skrattade de bara och tyckte inte att det var en grej, har Penny tidigare berättat i podden Pillowtalk.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Penny och Douglas kärlekssaga – okända vigseln

Kärlekssagan började med lite oskyldiga dejter och tå-flörtande under bordet på familjemiddagar. När paret äntligen valde att avslöja sin relation för familjen var det ingen som var förvånad.

Romansen började på ett riktigt filmiskt sätt – med tåflirtande under bordet under middagar tillsammans med familjen. Men varken Douglas eller Penny trodde att någon märkte det hela.

– Han försökte förklara att vi hade flirtat hela sommaren och att han nu vill bjuda ut mig, och mamma ba "men du, du tror inte att vi sett det eller? Det fullkomligt lyser om er när ni är tillsammans", sa Penny i podden.

Sedan dess har kärleken fortsatt blomstra mellan paret och år 2019 gick Douglas ner på knä och friade. Efter det vet vi vad som hände och först kom Atticus till världen och sedan Pebble.

Men något som kanske inte så många visste är att Penny och Douglas faktiskt är gifta på papper. Faktum är att Penny och Douglas ingick äktenskap redan i maj 2019 och vigseln utfärdades av registrerad myndighet i San Fransisco, USA.

Exklusivt
Aron lämnar landet – efter kärleksavslöjandet

Sanningen bakom det uppskjutna bröllopet

Så varför har Penny och Douglas fortfarande inte gift sig? Trots att de varit formellt gifta ända sedan 2019?

Sanningen är att paret egentligen hade planerat att gifta sig år 2020. Men vi alla vet ju vad som drabbade världen våren 2020 och på grund av coronapandemin tvingades alla större tillställningar ställas in. På grund av detta valde Penny och Douglas att istället försöka bli gravida igen.

– Vi skulle ju gifta oss i sommar och då ville vi absolut inte vara gravida. Men när vi insåg att vi inte skulle gifta oss, mitt i Let's dance-perioden, så diskuterade vi om jag skulle gå av p-piller. Men vi hade sagt att om jag inte blev gravid innan sommaren var slut så skulle jag gå på p-piller igen. Vi ska gifta oss nästa sommar och jag vill inte vara antingen gravid eller supernyförlöst inför bröllopet, sa Penny i podden Pillowtalk inför sommaren 2020.

Så då var planen istället att gifta sig under 2021. Men som vi alla vet så var restriktionerna fortfarande kvar vid det laget, även om de delvis hade börjat släppa.

Men nu – efter alla dessa motgångar och inställda bröllop är det äntligen dags för paret att få säga ja till varandra på riktigt! Penny hade nyligen sin möhippa och nu är nedräkningen i full gång inför parets stora dag!

Penny Parnevik och Douglas Murray kärlekshistoria

Se klippet här!

FOTO: Henrik Isaksson/TT, TV4

SENASTE NYTT!