TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Penny Parneviks ilska mot Let's dance efter händelsen med Mia

23 apr, 2022 
TOBIAS KARLSSON, MIA PARNEVIK, PENNY PARNEVIK
Mia Parnevik blev först ut med att lämna Let's dance 2022.
Nu berättar hennes dotter Penny om sin ilska mot programmet och varför hon tycker att Mia borde ha fått vara kvar längre i tävlingen.
– Programmet handlar ju om utveckling, säger Penny på Youtube.
Annons
Mia Parneviks starka känslor efter Jespers överraskning i direktsändningBrand logo
Mia Parneviks starka känslor efter Jespers överraskning i direktsändning

Mia Parnevik, 54, var en av kändisarna som ställde upp i årets upplaga av Let's dance. Dessvärre blev hon och danspartnern Tobias Karlsson, 44, de allra första som tvingades lämna tävlingen.

Mia är inte den enda i familjen Parnevik som har dansat i det folkkära programmet på TV4. Säsongen 2020 var det nämligen dags för Penny Parnevik, 25, att tacka ja till utmaningen. Penny dansade då med Jacob Persson, 27, och de landade på en hedrande femte plats.

Trots svåra lyft och snabba danssteg under säsongen höll det inte hela vägen för Penny.

– Det är jättetråkigt. Tårarna sitter i halsen. Jag är superstolt över det jag gjort, sa hon till Aftonbladet efter förlusten.

– Penny fick aldrig slå igenom. Hon har gjort det så bra i tre veckor. Hon har inte fått den cred hon förtjänar, sa Jacob.

Annons

Penny Parneviks familjelycka efter Let's dance

Sedan dess har det hänt mycket för Penny. Bland annat bestämde hon sig och fästmannen Douglas Murray, 42, för att försöka skaffa ett till barn. De skulle egentligen ha gift sig till sommaren men eftersom coronapandemin slog till blev alla planer uppskjutna.

Och det gick ännu snabbare än planerat för paret. Bara några månader efter Let's dance kunde Penny berätta att hon var gravid med barn nummer två! Idag har paret alltså barnen Atticus, 2, och Pebble, 1.

Mia och Penny står varandra väldigt nära och den senaste tiden har vi även fått se dem i olika reklamkampanjer. Så när Mia åkte ut ur Let's dance var sorgen och ilskan total från Pennys sida.

”Asså Let's dance.........??!?!?!?!......WTF. Ett skämt.....”, skrev Penny då på sin Instagram-story.

Penny Parneviks ilska mot Let's dance – efter Mias förlust

Nu väljer Penny att uttala sig ytterligare om saken. I en Youtube-video svarar hon nu på frågor som hennes följare undrar.

Annons

”Hur är det med Mia nu efter Let's dance?”, frågar en person.

– Alltså det är bra. Men jag tycker What the fuck att hon åkte ut först? Det är helt jävla... så tråkigt!, säger Penny i vloggen och fortsätter:

– Programmet handlar ju om utveckling och jag tyckte inte att hon fick en chans att liksom utvecklas. Eller liksom hon utvecklades från vecka 1 till 2, så jag tyckte det var tråkigt att inte få se hennes resa längre än så.

Penny tror att Mia är ledsen över utfallet i Let's dance, men å andra sidan så får hon ju nu komma hem till sin man Jesper Parnevik, 57, och leva sitt riktiga liv.

– Hon tycker det är skönt. Hon är tillbaka i Florida, hon är med pappa och liksom tillbaka i deras riktiga liv. Men såklart hade hon önskat att få vara kvar, det hade jag också önskat för henne, det är jävligt tråkigt, säger Penny.

FOTO: Karin Törnblom/TT, YOUTUBE

Annons