LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tobias Karlsson bryter tystnaden om händelsen i Let's dance

30 mar, 2022 
Tobias och Mia i Let's dance
Tobias Karlsson och Mia Parnevik fick i förra veckan lämna Let's dance.
Nu bryter Tobias tystnaden om uttåget och berättar hur han upplevde det hela.
”Ja, det blev en tidig sorti ur Lets Dance i år”.
Annons
Filip Dikmen om rädslan för Tony Irving: "Som en skräckfilm"Brand logo
Filip Dikmen om rädslan för Tony Irving: "Som en skräckfilm"

Det folkkära programmet Let's dance är igång och flera kända svenskar är redo att visa vad de går för på dansgolvet.

En av de som medverkade men som i det senaste programmet åkte ut är Mia Parnevik.

I Efter fem berättade hon hur det kändes inför programmet och hur det kändes att få dansa med proffsdansaren Tobias Karlsson.

– Han är helt fantastisk. Jag har ju världens bästa. Hans energi studsar och jag tänkte att vi skulle studsa ihop, men vi får också en väldigt bra synk för han är en sån fin medmänniska. Vi har fantastiskt roligt.

Mia Parneviks ord efter att ha åkt ut

Som sagt var det Mia och Tobias som fick lämna Let's dance i det senaste programmet.

Annons

Efter att det stod klart skrev Mia ett känslosamt inlägg på Instagram.

”Vill bara tacka för all kärlek & vilken upplevelse. Har inte ord för hur underbar fantastisk min Tobias är! En vän för livet för alltid. Vi har skrattat och gråtit och dansat på. Det är en ynnest att få ha gjort denna resa med dig. Din energi utstrålning humor och glädje inför livet gör mig kär i dig. TACK ALLA NI som funnits med oss på vägen. Ni är för många att nämna men ni har alltid mig i mitt hjärta.”

Tobias Karlsson bryter tystnaden

Nu är det även Tobias tur att bryta tystnaden om det hela, då han inte uttalat sig om deras plötsliga flopp. På Instagram skriver han att det hela slutade väldigt tidigt och oväntat.

”Ja, det blev en tidig sorti ur Lets Dance i år. Sjukt tråkigt när det varit en av de roligaste någonsin. Som vi har skrattat Mia och jag. Vi har på riktigt skrattat så vi gråtit typ varje träning och det har varit en ynnest att få dela så mycket tid med dig Mia. Du är en av de mest omhändertagande och varma människor jag någonsin mött och du har en förmåga att se ALLA! Det väger tungt i min bok och ger dig i speciell plats i mitt hjärta.”

Annons

Han fortsätter inlägget med att skriva att han tycker att dansparet trots allt gav domarna och tittarna en show. Han nämner även att årets gäng var bättre än det varit tidigare, då det oftast ”brukar leta sig in en eller annan nöt”.

”Till er andra filurer i tävligen: ta det från en som varit med ett par år, det är inte varje säsong som gruppen är så fin och öppen , det brukar alltid leta sig in en eller annan nöt. Men inte i år, i år har det varit varmt och behagligt under hela första delen av resan i alla fall. Vi presterar fantastisk dans och är sjukt modiga som gör detta.. behåll den känslan och fortsätt kämpa.”

FOTO: TV4/INSTAGRAM

Annons