Sveriges mästerkock-Adams nya kärleksavslöjande – sanningen efter mystiken

Sveriges mästerkock-Adam

Adam Thulin har imponerat det svenska folket med sina matkunskaper i Sveriges mästerkock 2022.
Men hur ser egentligen hans privatliv ut? Nu avslöjar Adam sanningen om sitt hemlighetsfulla kärleksliv.
0:55

Efter reklamen: Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"

(0:55)

Under onsdagen är det dags för semifinal i Sveriges mästerkock 2022. Spänningen är olidlig gällande vilka två av Jimmy Guo, 30, Helena Ekman, 47, och Adam Thulin, 21, som lyckas ta sig till final.

Vägen har varit lång och måste har tvingats lämna programmet. Men dessa tre har gång på gång imponerat juryn så pass att de nu tagit sig till slutet. Vem som kammar hem vinsten i år återstår att se!

Madeleine och Chris utökar familjen – nya bilden visar

Adam Thulin och Jimmy Guos relation efter inspelningarna

Någon som utmärkte sig redan tidigt under säsongen är Adam. Han kom att bli en riktig favorit hos juryn med sina imponerande matkunskaper efter bara någon vecka. För Hänt har konkurrenten Jimmy Guo tidigare berättat att Adam var lite av en doldis i början av tävlingen. Han förklarade då att det dröjde ett tag innan han själv förstod hur duktig Adam var, då Adam inte alls skröt om sina kunskaper.

I samma intervju avslöjade Jimmy att han och Adam kommit att bli nära vänner under inspelningarna av programmet. Även Anja Allvin, 38, har Jimmy fortsatt kontakt med idag.

– Anja och jag kom väldigt bra överens. Vi var i första lagtävlingen och jag tycker att hon är en ljuvlig person verkligen. Adam hörs jag också mycket med nu och han är ju otroligt cool alltså, sa då Jimmy till Hänt och förklarade att han hoppas Adam flyttar till Stockholm så de kan fortsätta ses flitigt.

Petter Stordalen om framtiden med flickvännen Märta

Se klippet här!

Adams egna ord om kärlekslivet

Det är inte bara juryn och Jimmy som den 21-åriga Adam har charmat. Hela svenska folket verkar ha imponerats av hans matlagning. På Instagram har nu Adam över tiotusen följare men det är främst uppdateringar gällande hans matlagning som följarna får ta del av. Så hur ser egentligen Adams privata liv ut? Finns det någon partner som han gärna delar middagarna med? Nu berättar han.

– Jag är singel! Just nu vill jag fokusera på min karriär den kommande tiden, man vet ju aldrig vad livet har i sikte. Blir man kär så blir man ju!, säger Adam till Nyheter24.

FOTO: Instagram/TV4

SENASTE NYTT!