ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sveriges mästerkock-Jimmy om Adams beteende bakom kulisserna

19 mar, 2022 
Jimmy och Adam Sveriges Mästerkock
Adam Thulin blev snabbt en favorit hos juryn i Sveriges mästerkock.
Nu avslöjar Jimmy Guo sanningen om Adams beteende bakom kulisserna.
– Så otroligt uttänkt, säger Jimmy till Hänt.
Annons
Folkkära skådespelaren Carina Lidbom är redo att hitta sann kärlek i Hänts dejtingprogram Hungrig på kärlekBrand logo
Folkkära skådespelaren Carina Lidbom är redo att hitta sann kärlek i Hänts dejtingprogram Hungrig på kärlek

Jimmy Guo, 30, Helena Ekman, 47, Sebastian Jogér, 25 och Adam Thulin, 21, har alla fyra tagit sig till kvartsfinalen i Sveriges mästerkock 2022.

Det har varit en fullspäckad säsong med många färgstarka personligheter. Helena, som har blivit en populär tv-profil bland det svenska folket, har mötts av både ris och ros. Efter att fått en hel del elaka kommentarer om sitt utseende valde Helena nyligen att ryta ifrån ordentligt.

Jimmy Guos lycka över funna vänskaperna

I en intervju med Hänt berättar nu Jimmy att flera av deltagarna kommit att bli hans vänner även efter inspelningen av TV4-programmet.

– Anja och jag kom väldigt bra överens. Vi var i första lagtävlingen och jag tycker att hon är en ljuvlig person verkligen. Adam hörs jag också mycket med nu och han är ju otroligt cool alltså, säger Jimmy.

Annons

Nu längtar han efter en återförening med vännerna som bor runtom i landet.

– Det är ingen av dem som bor i Stockholm så vi har inte setts sedan tävlingen faktiskt men jag ser fram emot att Adam kanske flyttar till Stockholm och att Anja kommer hit och hälsar på. Jag ska åka till Skåne och hälsa på också.

Så upplevdes Adam bakom kulisserna i Mästerkocken

Adam kom snabbt att få ordentligt med beröm av juryn i programmet, och många har imponerats av hans kunskaper. Men för Hänt berättar nu Jimmy om hur Adam framstod bakom kulisserna.

– Första intrycket i Gävle var att han var väldigt blyg och han gjorde inte mycket väsen av sig. Men samtidigt var det som han la på tallriken så otroligt uttänkt och väl genomfört. Så det tog faktiskt ett tag, fram till topp tolv innan man insåg hur otroligt duktig han var, säger Jimmy och fortsätter:

– När man väl pratade om mat med honom förstod man att den här killen tänker så många varv till kring allting och har ett väldigt brett register av tekniker, smaker och tänker verkligen som en kock. Då förstod jag att han är riktigt riktigt vass och kommer vara det största hotet i den här tävlingen.

Adam kom att bli lite av en doldis bland deltagarna. Jimmy menar nämligen att skryta om sina kunskaper var något som Adam absolut inte gjorde.

– Han hade inte gjort väsen för sig. Jag var nästan tvärtom, som var ganska självsäker och kaxig. Jag kan ju en del också men i början av topp tolv-tävlingarna fick jag kämpa en del.

FOTO: TV4

Annons