Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill utökar familjen – första orden

Prinsessan Madeleine och Chris

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har utökat familjen.
Det avslöjar nu Madeleine själv för följarna på Instagram.
”Massor av mys och kärlek”, skriver hon.
0:22

Efter reklamen: Här fångas prins Nicolas bus på film på kungliga slottet – Se klippet här

(0:22)

Året var 2013 när prinsessan Madeleine, 39, och maken Chris O'Neill, 47, sa ja till varandra under ett bröllop i Slottskyrkan, i Stockholm. Sedan dess har makarna utökat familjen med tre barn – Leonore, 8, Nicolas, 6, och Adrienne, 4.

Idag är de bosatta i USA och därav lever Madeleine och familjen ett mindre offentligt liv än övriga medlemmar i kungafamiljen. Det är främst via prinsessans Instagram som det svenska folket får ta del av vad som sker på andra sidan jorden. Då och då uppdaterar hon med personliga poster som berättar om vad familjen har för sig.

Tareqs 19 år yngre flickvän Sofia bryter tystnaden

Nya medlemmen i prinsessparets familj

Nyligen avslöjades det att en ny bebis anlänt till Madeleines krets. Madeleines bästa kompis Louise "Lussan" Thott har nämligen blivit tvåbarnsmamma. Det var den nyblivna mormorn Carola Gottlieb som berättade om familjelyckan för Svensk dam.

Inte nog med bebislycka så avslöjar nu prinsessan att även hennes egna familj har vuxit. Det är i ett inlägg på Instagram som Madeleine delar med sig av en bild på en lurvig fyrbent vän.

”Jag har inte introducerat er alla ordentligt för våran nyaste familjemedlem, Teddy! Teddy är en nallebjörn som ger oss massor av mys och kärlek”, skriver Madeleine på Instagram.

Petter Stordalen om framtiden med flickvännen Märta

Se klippet här!

Hundarna i Svenska kungahuset

Teddy är en labradoodle (blandning mellan labrador och pudel). Prinsesshunden är inte den enda inom svenska kungahuset. Även kronprinsessfamiljen har en vovve vid namn Rio som är en mix av pudel och cavalier king charles spaniel, kallad cavapoo.

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har dessutom haft borderterriern Siri enda sedan 2013. Siri är en busig liten vovve som senast i höstas lämnade kungligheterna och rymde iväg på äventyr. Som tur var hittades hon och återförenades med familjen.

Så numera är det inte bara tvåbenta kungligheter som återförenas på släktträffarna, även flertal hundar ingår i familjerna.

FOTO: Christine Olsson/TT/Anders Wiklund/TT

SENASTE NYTT!