Tareq Taylors 19 år yngre flickvän Sofia Ståhl bryter tystnaden

Sofia Ståhl

Tareq Taylor och Sofia ”PT-Fia” Ståhl har äntligen bekräftat sin relation efter månader av smygande.
Nu delar Sofia med sig av sina första ord om känslorna för tv-kocken.
”Känner enorm tacksamhet för honom”, skriver hon på sin blogg.
Tareq Taylor om att vara ifrån sin dotter på julafton
0:57

Efter reklamen: Tareq Taylor om att vara ifrån sin dotter på julafton

(0:57)

Slå på ljud

Tareq Taylor, 52, är kocken som på senare år kommit att bli en av Sveriges mest folkkära tv-personligheter. Idag syns han ständigt på tv i olika format.

Strax efter att Tareq förra året presenterades som SVT:s julvärd kom nyheten att han och tidigare hustrun Kristina Taylor, 52, lämnat in en skilsmässoansökan. De tidigare makarna hade då varit gifta i 26 år och har tillsammans dottern Ellen Taylor, 18.

Tareq Taylors kärlekslycka med PT-Fia efter skilsmässan

I början av december 2021 kunde Hänt avslöja att kärlekslivet gick betydligt bättre, då Tareq inlett en romans med den 19 år yngre träningsprofilen Sofia Ståhl, 33, mest känd som PT-Fia. Relationen är däremot något som både Tareq och Sofia valt att vara riktigt hemlighetsfulla kring. Ingen av dem har nämligen velat bekräfta det hela.

Men under förra veckan uttalade sig Tareq för första gången om kärlekslivet efter skilsmässan i en intervju med Hänt. Han sade då att kärlekslivet går alldeles utmärkt, men att han inte vill uttala sig utan att berörda personer får vara med.

Sofia Ståhls första ord om känslorna för Tareq Taylor

Bara dagar senare befann sig Sofia på Tareqs lanseringsevent och tillsammans valde paret plötsligt att bekräfta sin relation.

– Vi har det väldigt bra tillsammans. Sofia är en fin människa och vi har det så bra. Om jag är kär? Jo, men det är klart jag är kär, sa då Tareq till Aftonbladet.

Nu väljer även Sofia att för första gången skriva om den nya pojkvännen. I ett blogginlägg berättar hon att det känns lite nervöst.

”Gudars, det här känns lite surrealistiskt. Som att presentera sin nya kille för sina föräldrar. Bloggen och många av er har hängt med mig genom hela mitt vuxna liv”, skriver Sofia.

Vidare tackar hon för alla lyckönskningar som paret har fått och bekräftar även hon sina känslor för tv-kocken.

”Rubriken ”Klart jag är kär” kan jag bara skriva under på. Känner enorm tacksamhet för honom och hur vi påverkar varandra. Igen, tack för allt fint ni skriver!”, skriver Sofia.

FOTO: Lotte Fernvall/TT/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN