ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Idol 2023 marknadsföring banner

Tareq Taylors första ord om romansryktet med Sofia Ståhl – bryter tystnaden

24 mar, 2022 
Sofia Ståhl och Tareq Taylor
Tareq Taylor är just nu aktuell i Postkodmiljonären där han tävlar för att samla in pengar till antimobbnings-organisationen Friends.
I en intervju med Hänt berättar Tareq om den tuffa uppväxten – samt bryter tystnaden om kärlekslivet.
– Det går alldeles utmärkt, säger Tareq till Hänt.
Annons
Tareq Taylors okända namnbyte
Tareq Taylors okända namnbyte

Kocken Tareq Taylor, 52, har tagit det svenska folket med storm. Idag är han en av Sveriges mest folkkära tv-personligheter och syns ständigt i nya produktioner. Julen 2021 fick han dessutom det prestigefyllda uppdraget att vara julvärd i SVT, ett uppdrag som många bara får drömma om.

Tareq Taylor tävlar för Friends i tv efter tuffa uppväxten

Framgångarna flödar och nu är Tareq aktuell i tre avsnitt av kändisspecialen i Postkodmiljonären. Tillsammans med Frida Boisen, 47, tävlar Tareq för att vinna pengar till Friends, en organisation som kämpar emot mobbing.

Ämnet är nämligen något som Tareq har personlig erfarenhet av. I en exklusiv intervju med Hänt tv-kocken att skolan blev hans värsta fiende.

Annons

– Min mamma var flera gånger på skolan och pratade med mina lärare. För på fredagarna när jag kom hem var jag glad som en lärka och ögonen lös på mig. Sen på söndagen blev jag tyst, dämpad och ögonen mörka och besvärade igen. Ner med hakan och bara gå till skolan igen. Jag mådde inte bra där inne, säger Tareq till Hänt.

Med sin barndom i bagaget känner Tareq Taylor nu att han måste göra skillnad för andra som befinner sig i den sitsen han själv gjorde.

– Jag har förstått att det är viktigt för mig och för andra att någon som har varit utsatt faktiskt pratar om det. Alla som är utsatta för det är belagda med någon slags skam, det är pinsamt att prata om sånt här.

Tareq Taylors första egna ord om relationen med Sofia Ståhl

Sedan slutet av förra året har det spekulerats kring att Tareq har en relation med träningsprofilen Sofia "PT-Fia" Ståhl, 33. Varken Tareq eller Sofia har bekräftat det hela men Sofia har vid flertal tillfällen skrivit på sin blogg att det finns någon speciellt i hennes liv och att hon släppt in kärleken.

Annons

Mycket tyder på att de två tv-personligheterna idag är ett par då Sofia även har börjat tillbringa en hel del tid i Malmö, där Tareq bor. Dessutom har radio-programledaren Titti Schultz offentliggjort relationen i direktsänd radio under en intervju med Sofia.

För Hänt berättar nu Tareq, för första gången sedan skilsmässan, om sitt kärleksliv idag.

– Livet går bra, säger en generad Tareq och skrattar.

Han fortsätter:

– Det går alldeles utmärkt.

Det tisslas om att du och Sofia har en kärleksrelation, är det något du vill bekräfta eller kommentera?

– Jag har hållit privatlivet privat av den lilla enkla anledningen att det är privat. Och ska jag prata om något sånt vill jag gärna att jag inte är ensam utan att berörda personer får vara med, säger Tareq.

Tidigare var Tareq gift med Kristina Taylor. I september förra året bekräftade de tidigare makarna sin skilsmässa, efter 26 år som gifta.

Tareq Taylor och Frida Boisens medverkan i Postkodlotteriet finns att se på TV4 play.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Janne Danielsson/TT

Annons