AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tareq Taylors nya relation – hittat kärleken på nytt i Sofia Ståhl

02 dec, 2021 
Tareq Taylor
Kocken och tv-profilen Tareq Taylor har träffat kärleken på nytt, uppger flera källor till Hänt.
Uppgifterna bekräftar att Tareq Taylor och träningsprofilen Sofia Ståhl, även känd som PT-Fia, träffar varandra och är ett par.
Annons
Tareq Taylor om att vara ifrån sin dotter på julaftonBrand logo
Tareq Taylor om att vara ifrån sin dotter på julafton

Kocken, författaren och tv-profilen Tareq Taylor, 52, är just nu aktuell som Julvärd i SVT, ett av Sveriges mest prestigefyllda uppdrag. Förutom att snart tända ljuset på julafton är han även aktuell i Bäst i köket, ett tävlingsprogram där familjer tävlar i matlagning på SVT.

Det var en rörd Tareq som blev tagen av förfrågan att få vara Julvärd förklarade han under pressträffen.

– Jag höll på att köra av vägen. Sen bröt jag samman. Jag tycker det här är ett så stort hedersuppdrag. Tårarna kom. Det var som att trycka på en knapp. Jag tror jag lade på luren till och med för att få ringa upp igen. Det känns otroligt stort, verkligen, sa Tareq då.

Tidigare i höstas bekräftade även tv-profilen för Aftonbladet att han skilt sig. Och enligt flera uppgifter till Hänt uppges Tareq nu ha träffat en ny. Det handlar om den uppskattade träningsprofilen och tv-profilen Sofia Ståhl, 33 – även känd under namnet ”PT-Fia”.

Annons

Sofia ”PT-Fia” Ståhls framgångar – träningsprofil och författare

Sofia ”PT-Fia” Ståhl är programledare, författare, personlig tränare, bloggare och influencer. Hälsa och träning står ofta i fokus på de sociala plattformarna.

Dessutom syns hon i SVT:s Morgonstudion med olika tränings- och hälsotips. Hon leder även podcasten Ofiltrerat.

På Instagram har hon över 40 000 följare och delar ofta med sig av träning, hon föreläser och har även skrivit böcker som Trappträning och Tio vägar till hälsa.

PT-FIA
Sofia ”PT-Fia” Ståhl.

Tareq Taylor och Sofia ”PT-Fia” Ståhl uppges vara ett par

Enligt flera uppgifter till Hänt så har Tareq Taylor nu hittat kärleken på nytt i Sofia ”PT-Fia” Ståhl.

Varken Sofia eller Tareq har kommenterat eller bekräftat att de är ett par, men enligt flertalet källor till Hänt ska de två ha träffat varandra och vara ett par idag.

Annons

Hänt har varit i kontakt med Tareq Taylors manager Mikael Drené som meddelar att Tareq Taylor inte vill kommentera artikeln.

”Tareq har inga kommentarer om sitt privatliv”, skriver Mikael Drené i ett meddelande till Hänt.

Hänt har även varit i kontakt med Sofia Ståhls kontaktperson och projektledare Elin Sjödén som i ett mejl skriver:

”Sofia Ståhl har inga kommentarer kring sitt privatliv.”

FOTO: TT

Annons