PT-Fia lämnar Stockholm – hemliga lyckan med Tareq Taylor avslöjad

Tareq och PT-Fia

Sofia Ståhl bor i Stockholm med sin dotter.
Men nu tar hon sitt pick och pack för att åka ner till kärleken Tareq Taylors hemstad Malmö.
”Ser fram emot”, skriver hon.
Tareq Taylors okända namnbyte
0:60

Efter reklamen: Tareq Taylors okända namnbyte

(0:60)

Slå på ljud

Det har hänt mycket för Tareq Taylor den senaste tiden. I höstas ansökte han och ex-hustrun om skilsmässa, något som makarna begärde skulle godkännas utan betänketid.

Efter allt detta blev han julvärd och i samma veva startade även ett romansrykte: då allt pekade på att han börjat dejta sin forna kollega Sofia ”PT-Sofia” Ståhl, 33.

Frågan i radio – detaljerna som avslöjade

Sofia är programledare, författare, personlig tränare, bloggare och hälsoinspiratör. Hon har helt enkelt fullt upp och förekommer i olika sammanhang och intervjuer, men båda har dock valt att avböja kommentarer och ingen av dem har därmed varken bekräftat eller dementerat relationen.

Men när Sofia gästade P4 Extra avslöjade radioprataren Titti Schultz i i princip deras relation.

I direktsändning ville Titti att Sofia skulle säga något om sin relation med Tareq, men Sofia ville fortfarande inte kommentera något.

– Jag är så glad att du blir lite fnissig här. Du vill inte prata så mycket om det här, men jag råkar veta vem du har träffat! Och han är ju alldeles underbar, så jag är glad för din skull, sa Titti i programmet.

– Jag har ingen kommentar, svarade Sofia.

– Nej okej, men han var ju också lysande som julvärd och det här baserar jag på det jag har läst på hans Instagram om dig, sa Titti.

Sofia lämnar Stockholm – mystiska orden om kärlekslyckan

Allt pekar alltså på att profilerna är ett par och på Sofias blogg kan man som läsare ana när hon ska träffa Tareq. Som till exempel i det senaste blogginlägget, där Sofia skriver att en helg i Malmö väntar, där just Tareq bor.

”I skrivande stund sitter jag vid köksbordet och jobbar. Ska precis starta kaffebryggaren och ta mellanmål innan det är dags att cykla in en snabbvända till stan. Bilden är från den senaste tidens jobb med min projektledare Sjödén, ska sätta ihop ett inlägg med bilder från senaste arbetsveckorna.

Känner mig något mer förankrad i mig själv idag. Helhetsperspektivet hjälpte verkligen igår. Ser fram emot att få miljöombyte i och med Malmö-helgen som väntar.”

FRÅN FÖRSTASIDAN