Hans Wahlgrens ord om Christian Bauers dåliga sida: ”Felet”

Hans och Christian

Pernilla Wahlgrens pappa verkar inte helt nöjd med vissa sidor hos svärsonen Christian Bauer.
Det är i det senaste avsnittet av Wahlgrens värld som han berättar om ståndpunkten som skiljer dem åt, rent åsiktsmässigt.
0:20

Efter reklamen: Filip Dikmen om rädslan för Tony Irving: "Som en skräckfilm"

(0:20)

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har varit ett par ett tag nu och verkar vara upp över öronen förälskade.

På sociala medier delar Pernilla ofta med sig av bilder och videos på sin pojkvän. På Christians födelsedag i början av året passade Pernilla på att tillägna några väl valda ord till sin älskling. Under ett bildspel skrev hon:

”Idag fyller han år. Mannen som fångade mitt hjärta och som jag älskar att dela mitt liv med…! Mr. Bauer. Du är lugn, trygg, alltid glad, alltid positiv. Så pysslig & händig, obeskrivligt hjälpsam, snäll och omtänksam - och med världens största hjärta! Du är den pusselbit jag alltid saknat utan att veta om det. Så olika - men ändå så lika…! Jag är så oerhört tacksam att du kom in i mitt liv och att jag nu får dela det med dig! Stort GRATTIS på födelsedagen min älskade gulle-hunk! Hoppas få fira många fler födelsedagar tillsammans med dig..”

Därför är Pernilla Wahlgren obekväm med Christian Bauer

Se klippet här!

Hans Wahlgrens ord om Christians dåliga sida

I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld får man se Christian umgås med Pernillas föräldrar Hans Wahlgren och Christina Schollin. Det är i en synk som Hans berättar vad han egentligen tycker om Christian – samt vad hans dåliga sida är.

– Christian är väldigt trevlig. Det finns bara ett stort fel med honom och det är att han är Djurgårdare och jag AIK:are.

Christina, Hans och Christian i Wahlgrens värld. FOTO: DISCOVERY+

Pappa Hans glädje: ”Väldigt förtjust”

Men trots det verkar pappa Hans väldigt nöjd över Pernillas nya relation.

– Men det ska nog gå bra ändå. Dessutom verkar han ju väldigt förtjust i Pernilla och det verkar dessutom vara ömsesidigt så det är vi väldigt glada för.

FOTO: DISCOVERY +

SENASTE NYTT!