TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Därför är Christian Bauer med i säsong 11 av Wahlgrens värld

01 mar, 2022 
Christian Bauer i Wahlgrens värld
Christian Bauer hade inte synts i rutan innan han träffade kärleken i Pernilla Wahlgren.
Men i den nya säsongen av Wahlgrens värld får pojkvännen en hel del tv-tid.
Nu avslöjar kanalen varför han egentligen är med i programmet.
Annons
Pernilla Wahlgren bryter ihop efter händelsen med Christian: ”Tycker så synd om dig”Brand logo
Pernilla Wahlgren bryter ihop efter händelsen med Christian: ”Tycker så synd om dig”

Pernilla Wahlgren, 54, hade varit singel i många år när hon till slut hittade mannen i sitt liv. Det var förra våren som Bianca Ingrosso, 27, avslöjade att hennes mamma hade träffat någon väldigt speciell.

– Hon dejtar ju nu. Jag kommer inte säga något mer, men hon dejtar. Och jag är så glad för hennes skull, sa Bianca då.

Tv-profilen valde att hemlighålla hans identitet ett tag, men till slut kunde hon inte hålla sig länge. Och idag är det väl inte många som har missat att det är Christian Bauer, 56, som har fått Pernilla på fall!

Sedan nyheten offentliggjordes har paret frikostigt delat med sig av hyllningar till varandra i sociala medier och det råder ingen tvekan om att känslorna är starka.

Därför lämnar Bianca Ingrosso Wahlgrens värld efter alla år

I vintras hände en annan väldigt stor sak i Pernillas liv. Då valde nämligen Bianca att lämna deras gemensamma realityserie Wahlgrens värld efter hela tio säsonger. Det var en känslosam Bianca Ingrosso som delade med sig av beskedet på Instagram.

Annons

”Allt vackert har sitt slut och det är idag jag med tårar som rinner tackar er för alla dessa år ni har följt mig och lyft mig till den jag är idag”, skrev hon då.

Anledningen till att Bianca lämnar Wahlgrens värld är helt enkelt för att hon vill ha tid till att göra annat, som exempelvis ägna sig åt sitt mångmiljonföretag Caia.

Trots att avskedet såklart var tufft även för Pernillas del, var hon stolt över att dottern sa stopp när det blev för mycket.

”Bra att du drar i handbromsen ibland, så du inte jobbar ihjäl dig”, skrev Pernilla Wahlren i en kommentar till Biancas inlägg.

Christian Bauer gör entré i nya säsongen av Wahlgrens värld

Nu har en ny säsong av Wahlgrens värld äntligen dragit igång på Kanal 5 och discovery+! Trots att Bianca Ingrosso har avslutat sin medverkan syns hon ändå en del i programmet när hon umgås med familjen.

Men någon som tar desto större plats i realityserien är Pernillas kärlek Christian Bauer, som gjorde entré för första gången i det allra sista avsnittet av säsong tio.

Annons

I en ny intervju med Aftonbladet berättar Pernilla hur det gick till när pojkvännen bestämde sig för att vara en del av Wahlgrens värld.

– Vi frågade: ”Kan du tänka dig?” och han sa ja. Han säger alltid ”om du vill, jag gör vad du vill”. Härligt att träffa en kille som gör vad jag vill, säger Pernilla Wahlgren till tidningen och skrattar.

I en kommentar till Hänt förklarar Mathilde Albinsson, pressansvarig för programmet, varför Christian Bauer är med så mycket i den nya säsongen.

”I säsong 11 av Wahlgrens värld får tittarna ta rygg på Pernillas vardag och liv. Pernillas omgivning, nära och kära medverkar om de vill, kan och har möjlighet”, skriver hon till Hänt.

FOTO: Discovery+

Annons