Pernilla Wahlgren talar ut om nya kärleken – så träffades de

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren har gått ut med att hon dejtar någon, men hon har fortfarande inte gått ut med vad han heter. Däremot har hon avslöjat en hel del annat – så här träffades turturduvorna!
Pernilla Wahlgrens ex-pojkvänner genom tiderna
Slå på ljud

För några veckor sedan kom den glada nyheten om att Pernilla Wahlgren börjat dejta någon. Det var i podden Ursäkta som hennes dotter Bianca Ingrosso avslöjade mammans romans.

Det är ingen hemlighet att Bianca länge velat att hennes mamma ska träffa kärleken. I familjens egna realityserie Wahlgrens värld har hon nämligen varit öppen med drömmen att hennes mamma ska träffa någon. Därför var det en överlycklig Bianca som delade med sig av nyheten i podden.

– Hon dejtar ju nu. Jag kommer inte säga något mer, men hon dejtar. Och jag är så glad för hennes skull. Han är så snygg, men jag vågar inte säga mer. Jag vill att han ska få vara hennes och de är inte ihop än, de bara dejtar, sa Bianca i podcasten Ursäkta.

Det här är offentligt om Pernillas nya kärlek

Dessutom berättade Bianca att Pernillas nya kärlek är lik en känd skådespelare. Nämligen Max Ryan, 54. Max Ryan är mest känd för sin medverkan i Sex & the city 2 där han spelar Rikard Spirt.

När Pernilla gästade Alexander Pärleros podd Framgångspodden berättade hon en hel del nya detaljer om mannen som fångat hennes hjärta.

– Just nu känns det jättebra, men jag vill heller inte prata för mycket om det och man vill ju inte jinxa, säger Pernilla och fortsätter:

– Det är ju speciellt, så därför vill jag ju ta det väldigt lugnt. Jag ropar inte ”Tjoflöjt” än, säger hon och skrattar.

Referensen till att ropa "Tjoflöjt" grundar sig i när Pernilla hade ett konto på dejtingappen Raya. Då var det en man som skrev "Tjoflöjt" till Pernilla och hon fick panik för hon inte visste vad hon skulle svara.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så träffades Pernilla och hennes nya kärlek

I samma intervju kan Pernilla avslöja att hon är glad att hon vågade kasta sig ut och faktiskt tillåta sig själv att känna kärlekskänslor igen.

– Till slut så kände jag så här "nej jag har inget behov, jag längtar inte efter att träffa nån, kommer bara kännas konstigt, näej ska jag ha nån kille här hemma". Tills jag kom till en punkt där jag bara nej men jag kanske bara ska våga helt enkelt. Det är jag glad för, jag har ingen aning var det här kommer landa, men jag är väldigt glad att jag vågade kasta mig ut, förklarar hon.

Just nu befinner sig Pernilla i Spanien, närmare bestämt i Casa Rosa i Marbella. Hon är inte själv på resan och av hennes bilder att döma så kan man se att det är manliga händer och ben som syns på bilderna. Pernilla har dock än så länge valt att inte uttala sig om den nya flamman, men nu berättar hon hur de träffades!

Och faktum är att det absolut inte var via någon dejtingsajt i alla fall.

– Vi träffades via gemensamma vänner. Det var så det var. Det var ingen nätdejting, jag har känt det ända från start, det är inte min grej liksom, förklarar hon.

Pernilla Wahlgren Instagram

Pernilla vill inte avslöja nya kärleken än, men hans hand får vara med på bild.

Foto: Instagram

LÄS OCKSÅ: Han pekas ut som Pernilla Wahlgrens nya kärlek

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens glädjebesked efter kärlekslyckan: ”Fallit på plats”

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN