TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carola Häggkvists insjuknande efter Let's dance – nya bakslaget

22 maj, 2021 
Carola Häggkvist
Carola Häggkvist tvingades hoppa av Let's dance 2021 av medicinska skäl. Sedan dess har hon vilat, mediterat och tagit det lugnt, men nu har hon mötts av ett nytt bakslag.
”Liten och ynklig”, skriver artisten.
Annons
Därför hoppar Carola av Let's DanceBrand logo
Därför hoppar Carola av Let's Dance

Carola Häggkvist, 54, ställde äntligen upp i Let's dance efter att ha blivit frågad att vara med i programmet varje år sedan start. År 2021 var det alltså dags – men resan blev inte riktigt som artisten tänkt sig.

Carola, som charmat både tittare och jury valde istället att hoppa av programmet med omedelbar verkan precis innan kvartsfinalen. Carolas beslut grundade sig i att alltid sätta hälsan i första hand. Detta var även något som programledaren Petra Mede berättade om i direktsändning.

– Jättetråkigt att en sådan stjärna lämnar. Alla värnar om att Carola ska må bra. Hälsan går alltid först, sen har inte jag några detaljer utan det är hälsoskäl. Vi älskar ju Carola, vi vill ju att hon ska kunna vara på scenen länge till! sa Petra Mede då.

Carola var på plats under Let's dance-finalen

Förra helgen gick finalen av stapeln det blev en riktig rysare då det var så himla jämnt. Faktum är att efter juryns poängutdelning så stod det 88 lika mellan båda dansparen. Till slut blev det dock Filip Lamprecht och Linn Hegdal som kammade hem glasskon, efter att ha vunnit över Anis don Demina och Katja Lujan.

Annons

Precis som vanligt så var alla danspar på plats under finalkvällen. Länge var det oklart huruvida Carola skulle vara på plats eller inte, men då meddelade Carola att hon absolut dyker upp. Däremot så avstod hon från att dansa, med tanke på avhoppet och krämporna från tidigare.

Carola, Tobias Karlsson
Carola och Tobias var ett lovande danspar.

Nu är Carola tillbaka på banan igen efter en tids vila och återhämtning och nu var det även dags för henne att ta coronavaccinet.

Bakslaget för Carola efter Let's dance

Men efter att hon tagit vacciner kom nästa bakslag för artisten.

”Tjohoo - jag har äntligen fått vaccinet!! Fick ’moderna’ i kroppen och kände mig pigg ända fram till läggdags då jag vaknade på natten med galen kramp i benen, igen - tänkte jag! (Jag som har knaprat så mycket magnesium sedan Lets Dance..)”, skriver Carola.

Annons

Kramperna i benen visade sig inte vara den enda biverkningen, för dagen efter kom nämligen febern.

”Dagen efter sprutan låg jag till slut ihopkrupen i soffan med en filt över huvudet i feberfrossa och pratade sluddrigt med mig själv, sa Zoe. Men det var det värt när man vet vad det handlar om. Men man blir konstigt nog lika förvånad och tagen på sängen när väl febern slår till. Liten och ynklig.”, skriver hon.

Nu får vi hoppas att Carola återhämtar sig och kan njuta av den stundande sommaren. Dessutom ska hon ju också spela in tv-programmet Stjärnorna på slottet.

FOTO: TT

Annons