Pernilla Wahlgrens glädjebesked efter kärlekslyckan: ”Fallit på plats”

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren har nyligen börjat dejta igen efter flera år som singel och visst verkar hon ha hittat rätt. På Instagram berättar hon nämligen att bitarna nu har fallit på plats.

När Bianca Ingrosso, 26, plötsligt avslöjade att hennes mamma Pernilla Wahlgren, 53, har börjat dejta någon stannade hela nöjessverige upp.

Det var i podden Ursäkta som Bianca berättade den stora nyheten. Anledningen till att Bianca hördes i den populära podden var för att hon hoppade in för Johanna Nordström, 25, som låg hemma med covid.

– Hon dejtar ju nu. Jag kommer inte säga något mer, men hon dejtar. Och jag är så glad för hennes skull, säger Bianca i podden och fortsätter:

– Han är så snygg, men jag vågar inte säga mer.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Nya detaljerna om Pernillas dejt

Efter det har det varit ett otroligt stort intresse bland fansen och nu ställer sig många den stora frågan "Vem är den här snygga mannen som Bianca pratar om?". Men det är något som varken Pernilla eller Bianca vill gå ut med riktigt än.

– Jag vill att han ska få vara hennes och de är inte ihop än, de bara dejtar, förklarade Bianca i podden.

Sedan dess har Pernilla varit ytterst hemlighetsfull om hennes nya dejt. Men i podden Wahlgren & Wistam som hon har ihop med Sofia Wistam, 54, har Pernilla inte kunnat hålla sig från att avslöja några detaljer om mannen.

LÄS MER: Charlottes nya bilder med Anders visar

– Tänk att jag kan sitta här och berätta det. Tjejen som bara "nej dejting är ingenting för mig". Nej, det är kul ju!, säger hon i podden.

Andra detaljer om den mystiske killen är också att han verkar äventyrlig och påhittig. Dessutom gillar han att åka båt, så när Sofia Wistam sitter på sitt landställe i Sandhamn är det inte helt omöjligt att Pernilla och dejten glider förbi.

– Ja och han kan köra båt. Så rätt vad det är när du sitter där på Sandhamn med Magnus och tror att ni ska ha egentid så kommer vi!, säger hon till Sofia och skrattar.

Pernillas glädjebesked efter kärlekslyckan

Nu har Pernilla valt att uttala sig ytterligare om den nya relationen. På Instagram får hon nämligen många frågor om hur hon ser på framtiden och på frågan ifall det finns chans att hon gör musik igen så väljer hon att utveckla svaret.

”Många som frågar om jag slutat med musiken helt. Svaret är nej. Men jag behövde bli sugen på att spela in ett album igen.”, skriver Pernilla och fortsätter:

”Och nu börjar faktiskt tiden kännas rätt. Många bitar har fallit på plats under åren som gått sedan mitt senaste album.”

Med andra ord så verkar det som att Pernilla är ganska nöjd med livet just nu. Om det har att göra med den hemlige dejten eller om det beror på annat är i nuläget oklart. Nu återstår det bara att se vem det är som fångat Pernillas hjärta!

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens egna ord om nya kärleken

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens ärliga ord om missfallet – berättar om svåra tiden efter

FOTO: Janerik Henriksson/TT, Discovery+

Senaste nytt