LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Sofia Ståhl bryter tystnaden om relationsavslöjandet med Tareq Taylor

14 feb, 2022 
SOFIA STÅHL, TAREQ TAYLOR
I december 2021 pekades Sofia "PT-Fia" Ståhl ut som Tareq Taylors nya flickvän. Men trots att det gått flera månader har ingen av dem pratat ut om relationen. Nu bryter PT-Fia tystnaden.
Annons
Tareq Taylor om att vara ifrån sin dotter på julaftonBrand logo
Tareq Taylor om att vara ifrån sin dotter på julafton

Sofia ”PT-Fia” Ståhl, 33, är programledare, författare, personlig tränare, bloggare och hälsoinspiratör. Men den senaste tiden har präglats fullkomligt av spekulationer kring hennes kärleksliv.

Det var i december förra året som träningsprofilen pekades ut som tv- och matprofilen Tareq Taylors, 52, flickvän. Båda har dock valt att avböja kommentarer och ingen av dem har därmed varken bekräftat eller dementerat relationen.

”Tareq har inga kommentarer om sitt privatliv”, skrev Tareq Taylors manager Mikael Drené i ett meddelande till Hänt.

”Sofia Ståhl har inga kommentarer kring sitt privatliv.”, skrev Sofias kontaktperson och projektledare Elin Sjödén till Hänt.

Titti Schultz avslöjande om relationen i direktsänd radio

Någon som däremot har uttalat sig om relationen är radio-programledaren Titti Schultz. Det var när Sofia gästade P4 Extra som Titti i princip avslöjade deras relation.

Annons

I direktsändning ville Titti att Sofia skulle avslöja sin relation med Tareq, men Sofia hade fortfarande inga kommentarer.

– Jag är så glad att du blir lite fnissig här. Du vill inte prata så mycket om det här, men jag råkar veta vem du har träffat! Och han är ju alldeles underbar, så jag är glad för din skull, sa Titti i programmet.

– Jag har ingen kommentar, svarade PT-Fia.

– Nej okej, men han var ju också lysande som julvärd och det här baserar jag på det jag har läst på hans Instagram om dig, konstaterade Titti.

Sofia bryter tystnaden om relationen med Tareq

Romansen mellan Tareq och Sofia var något som Hänt var först med att avslöja följt av Expressen. Men detta är drygt två månader sedan nu och på självaste Alla hjärtans dag bryter Sofia tystnaden om kärlekslyckan.

Sofia skriver mycket om sitt liv på sin blogg och nu börjar hon veckan med att presentera vad som står i kalendern.

Annons

”Måndag: Min projektledare Sjödén kommer hem till mig för att fota och filma två samarbeten. Ska skriva klart utkasten och sedan får jag inte jobba mer den dagen?”, skriver Sofia och eftersom det är Alla hjärtans dag så ska hon bli överraskad av kärleken Tareq.

”Upptäckte en kalenderaktivitet i min kalender som heter ”JOBB SLUT” kl. 11.30 så det blir till att avrunda tidigt utan att veta vad det innebär, kan eventuellt hänga ihop med vad det är för dag idag, vem vet! <3"

FOTO: Janne Danielsson JAD, FERNVALL LOTTE/Aftonbladet

Annons