LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jenny Strömstedts lögn om relationen – hemliga träffarna med kändismannen

14 feb, 2022 
Jenny Strömstedt
Alla hjärtans dag 2022!
Kärleken spirar... Kändisarna väljer att hylla sina käraste och några avslöjar hur de träffades!
Likt Jenny och maken Niklas Strömstedt som dejtade i smyg.
”Det visste ingen”, skriver TV4-profilen på Instagram.
Annons
Jenny och Niklas Strömstedts kärlekssagaBrand logo
Jenny och Niklas Strömstedts kärlekssaga

Det är år 2022:s Alla hjärtans dag och kändisarna snålar inte med att dela med sig av bilder på sina käraste. Hur har kändisarna egentligen spenderat dagen och har det delats ut kärleksgåvor?

Tv-profilen Jenny Strömstedt är en av de som väljer att hylla sin make tillika artisten Niklas Strömstedt på sociala medier, bland annat om hur de träffades i smyg och Charlotte Perrelli visar upp en lyxig gåva från sin käreste Anders Jensen!

Här är några av kändisarnas alla hjärtans dag-hyllningar och uppvisande!

Martin Melins hyllar barnen med familjebilder

Polisen Martin Melin väljer att önska alla en fin Alla hjärtans dag med bilder på barnen.

Mia Parnevik och Jesper Parneviks starka kärlek består

Mia Parnevik väljer att visa upp sin kärlek för maken Jesper Parnevik i ett inlägg fullt av bilder på de två tillsammans genom åren. Även deras barn och barnbarn skymtas.

Annons

Charlotte Perrelli fick 100 rosor av maken Anders Jensen

Anders Jensen slår iallafall på stort när det gäller kärleksgåvor. Till sin hustru Charlotte Perrelli ger han nämligen 100 röda rosor! Ja du läste rätt, 100 röda rosor. Men med tanke på att de inte tillbringar alla hjärtans dag tillsammans för första gången på tio år så var det väl mer än gulligt!

”Det finns ingen som Du. 100 Röda Rosor!!! Mer än jag kan bära….. första Alla hjärtans dag ifrån varandra på 10 år….”, skriver Charlotte under bilden.

Daniel Paris delar ut rosor till folk på stan: ”Mer kärlek”

Daniel Paris vänder på det hela och delar istället ut rosor till personer han möter på stan, vilket fint intiativ!

”Man vet aldrig vem som kan behöva lite extra uppskattning idag och blommor är ju alltid härligt att få!”, skriver Daniel.

Jenny Strömstedt om att hon smyg-träffade Niklas Strömstedt

Jenny Strömstedt hyllar maken och musikern Niklas i ett inlägg på Instagram. Samtidigt berättar hon om deras kärleksresa och hur de till en början dejtade i smyg...

”Detta är ett av de allra första kort jag har på livskamrat N min telefon. Jag och Steffo var på väg att plocka upp Caroline Törnquist i hans båt och – den började brinna”, skriver Jenny Strömstedt och fortsätter:

”Räddningen var den här typen. Vi hade iofs dejtat lite i smyg innan, men det visste ingen. Det intressanta är att han i snart femton år hävdat att han ICKE flirtade med mig vid detta tillfälle. Eller gjorde han det?”.

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet / TV4

Annons