LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Penny Parnevik byter namn – chockbeskedet bara dagar innan bröllopet

10 jun, 2022 
Douglas Murray och Penny Parnevik
Den stora dagen närmar sig för Penny Parnevik och Doulas Murray.
Men bara en vecka före bröllopet kommer Penny nu med ett chockbesked – hon ska byta namn.
Annons
Mia Parneviks starka känslor inför dottern Pennys bröllop i sommarBrand logo
Mia Parneviks starka känslor inför dottern Pennys bröllop i sommar

Penny Parnevik, 25, och Douglas Murray, 42, har länge velat gifta sig men har tvingats skjuta upp planerna till följd av en coronapandemi och en graviditet.

Men om bara några veckor är det äntligen dags för paret att säga ja till varandra framför vänner och familj. Penny och Douglas är däremot redan gifta på papperet. Det kunde Hänt avslöja redan i början av 2021, efter att tagit del av uppgifterna från Skatteverket. Vigseln ägde rum i maj 2019 och utfärdades av registrerad myndighet i San Fransisco, USA.

Mia Parneviks om bröllopet – fördelen med att det flyttades

– Det är något vi har längtat till och väntat på i några år nu, på grund av pandemin. Så det känns ju så härligt att få göra det nu… och nästan ännu härligare att få göra det med barnbarnen med. Det hade det ju inte varit från början. Så det är magiskt, säger Mia till Hänt.

Penny och Douglas har tillsammans barnen Atticus, 2, och Pebble, 1.

Beslutet om namnbytet – nu avslöjar Penny

Att förberedelserna inför den stora dagen är i full gång står inga tvivel kring. På Pennys Instagram uppdaterar hon flitigt följarna om de olika stegen i planeringen. Bland annat har Penny nyligen delat med sig av bilder på hur hon ska vara sminkad under bröllopet, samt gett följarna en första sneak peek på brudklänningen.

Nu har Penny publicerat ännu ett avslöjande gällande bröllopet – nämligen att hon planerar att byta namn. Penny som är en del av den kända familjen Parnevik skriver nu att hon kommer heta Murray framöver.

”Inom en vecka delar vi alla samma efternamn”, skriver Penny till en bild på sig och familjen som alla tre heter Murray i efternamn.

Om Penny kommer att behålla även Parnevik i sitt namn är i nuläget oklart.

Foto: TT

Annons