AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Madeleine Olovsson hoppar av Farmen – det fick tittarna inte se

17 jan, 2023 
FARMEN 2023
En deltagare har plötsligt valt att lämna Farmen.
Nu berättar bästavännen om det som tittarna inte fick se.
– Jättetråkigt för mig, säger Karin Kollberg till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Brolins avslöjande om Farmen-inspelningarnaBrand logo
Anna Brolins avslöjande om Farmen-inspelningarna

Farmen 2023 är äntligen igång och någon som gått hem både hos tittarna och bland de andra deltagarna är Karin Kollberg, 38. Hennes personlighet är lätt att tycka om och dessutom var hon faktiskt inte särskilt orolig för att den biten skulle funka bra.

– Ja men jag har väl inte så stora problem med att umgås med människor över lag. Jag tänkte ju inte ens på det när jag åkte in, det var inte alls någon grej för mig. Alla vi har ju haft olika grejer man tänker på innan man ska in liksom, förklarar Karin för Hänt.

För Karin handlade det med andra ord inte om att utmaningen kring att bo med massa främmande människor, för henne var det hygienen hon var mest orolig för. Men nu med facit i hand var det faktiskt inte så farligt som hon hade trott.

Annons

Farmen-Karins sorg efter Maddes beslut

Någon annan som också redan blivit omtyckt i årets Farmen är Madeleine "Madde" Olovsson, 51. Hon och Karin hittade snabbt sin plats och sedan start har de briljerat i köket. Men i kvällens avsnitt väljer Madde plötsligt att tacka för sig – och lämna Farmen helt och hållet!

– Jag vill bara meddela att jag tänkte åka hem idag och det är av personliga skäl, säger Madde i programmet.

Stämningen i gänget blir direkt låg och kort därefter lämnar Madde gården.

– Att Madde lämnade var ju supersorgligt för mig. För alltså hon lär ju mig typ allting, hon hade kunnat driva den där gården helt själv. Hon hade kunnat säga "ni kan sätta er på logen, jag tar över här". Hon är ju verkligen så superkunnig och jag fann henne direkt, säger Karin till Hänt och konstaterar:

– Så att hon lämnade var ju jättetråkigt för mig.

När Hänt når Madde förklarar hon att hon står kvar vid sina ord och avböjer vidare kommentarer.

FARMEN 2023

Det fick tittarna inte se – innan Maddes avhopp

Att Madde valde att lämna var dock inte ett beslut som togs på en sekund. Hon hade nämligen berättat det för Karin tidigare – något som dock inte kom med i programmet.

Annons

– Ja det var ju något vi pratade om. Vi som är lite i bakgrunden, vi pratade ju väldigt mycket med varandra och vi kom varandra väldigt nära liksom, säger Karin och förklarar att hon aldrig försökte övertala sin vän till att stanna:

– Aldrig, nej nej nej, man måste välja själv om man vill stanna och vad man ska göra liksom.

Idag har Karin och Madde fortfarande tät kontakt, speciellt nu när Farmen sänds.

– Jadå varje dag! Speciellt nu när vi ser allt på tv så är det väldigt skönt att ha någon att bolla med. Det är ju fina minnen.

Även TV4 väljer att uttala sig om situationen.

”Beslutet var helt och hållet Madeleines och det var inget som varken produktion eller andra inblandade försökte ändra.”, skriver TV4 i ett mail till Hänt.

FOTO: TV4

Annons