IdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdol
LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareLasse Holm

Idol-Albin om romansen med Nike – därför hölls det hemligt: ”Är ett par”

10 dec, 2022 
ALBIN TINGWALL OCH NIKE SELLMAR FANN KÄRLEKEN UNDER FINALVECKAN I IDOL 2022
Det är nog få som missat att Idol-finalisterna Albin Tingwall och Nike Sellmar har fått upp ögonen för varandra.
Men varför höll de sin relation hemlig? Nu berättar Albin hur det ligger till.
– Chocka hela svenska folket, säger han till Hänt.
Annons
Nike Sellmar vinnare av Idol 2022Brand logo
Nike Sellmar vinnare av Idol 2022

Idol-finalen 2022 blev världens största Idol-final. Tele2 arena i Stockholm har plats för 40 000 personer i publiken vid konserter, så med andra ord blev det en riktigt pampig kväll.

Det är nog ingen som missat att det stod mellan Albin Tingwall, 19, och Nike Sellmar, 27, och efter en riktigt rafflande kväll var det till slut Nike som kammade hem segern.

Under säsongens gång har Nike haft en pojkvän hemma i Piteå men kärleken mellan dem tog slut och i finalveckan fick hon upp ögonen för sin konkurrent Albin. Kärleken från Albin var besvarad och efter finalen kunde Hänt avslöja att de dejtar!

Albins nya ord om romansen med Nike: ”Ett par”

När Hänt når Albin, två veckor efter finalen, berättar han att kärleken till Nike bara växer och växer.

Annons

– Alltså, jag vet inte hur Nike hade tolkat det här. Men enligt mig är vi ett par, säger han till Hänt och fortsätter:

– Vi tar det fortfarande lite som det kommer, men vi trivs väldigt bra med varandra. Det är väl det vi bara försöker njuta av nu och inte tänka allt för mycket på hur våran framtid ihop ska se ut. Vi har ju väldigt mycket med våra egna karriärer nu som tar fart, så vi trivs väldigt bra med varandra.

Att två Idol-finalister ska börja dejta är något som aldrig tidigare hänt i Idols historia och i mångas ögon är det för vackert för att vara sant.

– Efter finalen har vi väl typ träffats nästan varje dag, förutom nu idag då. Fast i och för sig, hon kommer ju hit nu, säger Albin till Hänt.

Därför höll de relationen hemlig: ”Respektera”

Albin och Nike har egentligen aldrig menat att hålla relationen hemlig, men det blev så eftersom de inte kände tillräckligt starkt för varandra där och då.

Annons

– Jag skulle vilja att vi hade kunnat känna så här starkt som vi gör nu, i finalen för då hade det blivit väldigt coolt. Chocka hela svenska folket liksom. Men det är ju kul, om man inte kan vinna så kan man i alla fall vinna kärlek, säger han till Hänt.

Till en början hade Nike och Albin inte en tanke på att det kunde bli en romans mellan dem. Men någonstans på vägen fann de varandra och det var framför allt i finalveckan som kärleken tog fart.

– Alltså vi visste ju att vi kände något extra för varandra redan under finalveckan när vi umgicks på hotellet och så. Redan då kände vi att det var mer än vänskap, men vi kände att eftersom allt var så nytt mellan henne och hennes ex så kändes det inte bra för någon av oss att gå ut med det, säger Albin till Hänt och fortsätter:

– Vi vill ju ändå respektera att det är så fräscht mellan henne och hennes ex. Så då kände vi att vi ligger lågt, men nu går det inte att ligga så lågt längre.

FOTO: Maja Suslin/TT, Karin Törnblom/TT

Annons