LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilernaTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Idol-Albin Tingwall och Nike Sellmar återförenas efter en månad isär

26 jul, 2023 
Moa Risberg
Nike Sellmar och Albin Tingwall fann varandra i Idol 2022.
Under sommaren har Nike varit ute på Diggiloo-turné – något som gjort att paret inte hunnit ses.
Nu berättar Albin om återföreningen med flickvännen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nike Sellmar vinnare av Idol 2022Brand logo
Nike Sellmar vinnare av Idol 2022

I årets säsong av Idol slog det gnistor mellan finalisterna i programmet. Men det var inte förens efter finalen som romansryktet bekräftades.

I finalen korades Nike Sellmar, 27, som vinnare av Idol efter en spännande kamp mellan henne och Albin Tingwall, 20, som kom på en andra plats i tävlingen.

Efter finalen gick de två Idol-finalisterna ut och berättade att de fått känslor för varandra under tävlingen och att de nu även blivit ett par.

Albin Tingwalls nya besked om relationen med Nike

Under sommaren har Nike fått hoppa in på ett roligt sommarjobb tillsammans med gänget på Diggiloo. Hon har varit ute på turné runt om i landet tillsammans med artister som Andreas Lundstedt, Hanna Hedlund, Thomas di Leva, Jessica Andersson och John Lundvik med flera.

Diggiloo-turnén startade den 6 juli och pågår fram till den 26 augusti, när gänget gör sin sista konsert i Göteborg. Hela turnén har ett intensivt schema med flera spelningar varje vecka, vilket har gjort att Nike varit väldigt upptagen.

Annons

Efter beskedet om flickvännens hektiska turnésommar berättade Albin för Hänt om hur han tyckte det kändes att hon skulle vara borta så mycket i sommar.

– Inte helt farligt. Det är väl tråkigt men vi har varit med varandra så otroligt mycket under våren och tidig sommar så det har varit väldigt intensivt på så sätt. Så det kanske är lika bra att få börja sakna varandra igen.

Återförenas med Nike på födelsedagen

Efter en längre tid ifrån varandra ska det kärleksfulla paret nu äntligen återförenas igen. Albin fyllde nämligen 20 år den 25 juli, något som flickvännen Nike verkligen inte ville missa, trots den fullspäckade turnén.

Det var när Hänt hör av sig till Albin för att gratulera honom och fråga om planerna inför den stora dagen som han berättade om återföreningen med Nike.

”Nike kommer hit och det blir första gången på en månad som vi ses så det blir mysigt!”, skriver Albin.

På frågan om varför de inte träffats under perioden och vad de har för planer inför firandet av Albins födelsedag svarar han.

Annons

”Hon har varit iväg på turné så hon har inte varit hemma. Vi ska äta middag ihop”, skriver Albin till Hänt.

Inte nog med att Nike kommer hem och spenderar födelsedagen med Albin, publicerade hon även ett gäng bilder på sin Instagram-story för att uppmärksamma pojkvännens stora födelsedag.

Foto: Skärmdump från Nike Sellmars Instagram-story
Foto: Skärmdump från Nike Sellmars Instagram-story
Foto: Skärmdump från Nike Sellmars Instagram-story
Annons

FOTO: TT

Annons