ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareSigge EklundJohanna Nordström

Gravida Idol Carmen stoppas – har börjat medicineras

09 jan, 2023 
Carmen Toubia
Carmen Toubia försvann från rampljuset efter sin medverkan i Idol.
Nu berättar hon att hon börjat medicinera och stoppas från att ägna sig åt musiken.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Katia Mosallys nya besked – avslöjar framtiden i IdolBrand logo
Katia Mosallys nya besked – avslöjar framtiden i Idol

2022 var minst sagt ett händelserikt år för Carmen. Hon gifte sig, köpte en gård som de är i full gång att renovera, medverkade i Idol och är nu gravid.

Men graviditeten har såhär långt inte varit någon dans på rosor. Hon berättar för Hänt att hon mått otroligt dåligt och har nu fått medicin utskriven för att få bukt på illamåendet.

– Nu har jag fått medicin utskriven, så jag äter lite medicin för illamåendet som har varit hemskt. Så jag kan behålla mat nu iallafall, ibland. Det är vissa dagar, säger Carmen till Hänt och fortsätter:

Annons

– Jag hoppas att jag kan få njuta, det som man hör att alla andra gör. Så jag hoppas att det vänder. Men det är bättre än det var innan, så jag är lite mer nöjd nu än innan.

Därför försvann Carmen efter Idol – stoppas efter måendet

Carmens enorma passion för musiken har kommit lite i skymundan efter Idol-resan på grund av sitt mående under graviditeten. Hon har fått förfrågningar om spelningar men har inte kunnat tacka ja.

– Jag har funderat lite på det här med musiken. Jag har haft lite spelarförfrågningar på gång men eftersom jag inte har mått så bra så har jag inte kunnat tacka ja till nånting, säger Carmen till Hänt.

Hon beskriver det som en svår situation då hon verkligen vill ägna sig till musik men hennes mående stoppar henne från att boka upp sig på något i nuläget.

Annons

– Sen kanske till våren, men samtidigt vill jag inte boka upp mig på för mycket och så har det inte förändrats. Så det har varit en svår situation hur jag ska göra med musiken. Men sedan är det fortfarande något jag tänker på varje dag. Jag skulle ju gärna hålla på med musiken litegrann vid sidan av iallafall.

Carmen Toubia om renoveringen av gården med maken

Carmen jobbar som speciallärare på en skola och har fullt upp även om musiken i dagsläget inte är det stora fokuset. Dessutom köpte hon och maken en stor gård tidigare i år som de renoverar.

Bostadshuset är klart och de har flyttat in och trivs som fisken i vattnet. De har dessutom två padelbanor på gården, två mindre stugor och en ladugård som behöver fixas till.

– Vi har en hel gård att renovera. Vi har ju köpt en gård så det är massor att renovera. Det är jättefint men mycket arbete, säger Carmen och fortsätter:

– Vi har två padelbanor på gården. Där tänker vi att vi vill göra iordning och fixa ännu mer. Sedan har vi två små stugor på gården, och en hel ladugård som ska göras iordning.

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet

Annons