idol 2022

Albin Tingwall och Nike Sellmars stora lycka: ”Nyårskyss”

Nike Sellmar och Albin Tingwall.

Idolparet Albin Tingwall och Nike Sellmar gick ut med att det var ett par strax efter Idolfinalen.
Några månader har gått och de har redan hunnit ta flera stora steg i relationen.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Katia Mosallys nya besked – avslöjar framtiden i Idol
0:23

Efter reklamen: Katia Mosallys nya besked – avslöjar framtiden i Idol

(0:23)

Slå på ljud

Idolfinalisterna Albin Tingwall, 19, och Nike Sellmar, 27, kom varandra nära under hösten när de delade sin Idol-resa. Det var inte bara finalplatser som de kammade hem utan de hittade även kärleken - i varandra. Något som Albin tidigare har bekräftat för Hänt.

– Det är väldigt roligt. Det trodde man inte det skulle bli. Det är väldigt härligt och det är kul att man delar samma intresse och har lite samma vardag, sa Albin då.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Nike Sellmar om åldersskillnaden

Det skiljer sig åtta år mellan Albin och Nike och de har minst sagt levt olika liv fram tills nu. I början av sommaren tog Albin studenten medan Nike haft ett helt annat liv senaste åren. Nike har levt tillsammans med sin expojkvän uppe i Piteå. Nike har vid ett tidigare tillfälle berättat

medan Nike har tidigare levt i Piteå tillsammans med sin dåvarande sambo. Just åldersskillnaden mellan dem har Nike tidigare pratat med Hänt om.

– I början tänkte jag ganska mycket på det innan jag lärde känna honom. Men sen när jag lärde känna honom slutade jag tänka på det helt för det märks inte när man är med honom, säger hon.

Nike berättade även att hon redan kommer bra överens med Albins familj och att hon under vinterns turné bor hos hemma hos dem i Sigtunahuset.

– Ja men det har jag fått lov att göra för han bor nära Arlanda så det har varit bra när vi åkt på turné faktiskt.

Nike och Albins nästa stora steg i relationen – lyckan

Trots att paret inte har varit tillsammans längre än några månader har de redan tagit flera stora steg i relationen. Senaste lyckobeskedet kom när paret ringade in det nya året ihop, tillsammans med en del av Albins familj och vänner.

När Hänt når Nike Sellmar berättar hon om kvällen, och avslöjar en viss detalj om tolvslaget.

Vi åt middag med hans bror och några av deras vänner, sen spelade jag och Albin biljard och kollade på raketer och ja, det blev en nyårskyss. Lugn och härlig kväll”, skriver hon om i ett privat meddelande till Hänt.

På Instagram postar de flera bilder och videos från den festliga kvällen som bjöd på både karaoke och biljard för att fira det nya året.

Albin Tingwall.

Albin bjöd på skönsång.

FOTO: Instagram
Nike framför ett biljardbord.

En video på Nike som spelar biljard.

FOTO: INSTAGRAM

FOTO: WALLDÉN RASMUS/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN