LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareLasse Holm

Idol-Nikes plötsliga barnbesked – nu berättar hon: ”Familj”

16 mar, 2023 
Jonna Lawaetz
Nike Sellmar
Nike Sellmar vann inte bara Idol utan hon fann även kärleken i Albin Tingwall.
När hon gästar podcasten Always hungry, berättar hon om framtidsplanerna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför lämnar Katia Mosally Sverige: ”Paus”Brand logo
Därför lämnar Katia Mosally Sverige: ”Paus”

Idol 2022 bjöd både på det ena och det andra. Inte nog med att Nike Sellmar, 27, korades som vinnare så fann hon även kärleken i sin motståndare Albin Tingwall, 19.

Bara dagar efter att finalen avgjordes gick paret ut med att de funnit varandra i Idol och att de är mer än bara vänner och fem månader senare är de fortfarande tillsammans.

– Ja det gör vi, det känns bra. Vi tar det som det kommer, vi är båda i början på karriären och tycker om varandra så varför inte spendera tiden med varandra när vi kan. Så vi träffas, dejtar och ser hur det blir i framtiden, berättade Nike för Hänt några veckor efter finalen.

Nike Sellmar om flytten till Stockholm: "Flyttar ensam"

Efter Idol har karriären gått som tåget och Nike har pendlat en del mellan sin hemstad Piteå och jobbet i Stockholm. När hon varit i Stockholm har hon kunnat bo hemma hos pojkvännen Albin och hans föräldrar, då han fortfarande bor hemma.

Annons

Men i början på året meddelade artisten att hon faktiskt tagit det stora klivet och flyttat till huvudstaden, eftersom det är mycket enklare med jobbet.

– Idéen i sig är inte jättekul men det är skönt, det är ändå bra att vara här nere. Man ska ju ändå jobba här som mest, så det känns ju mest logiskt att fara ner hit. Men det är såklart att det är lite vemodigt att lämna Piteå, har Nike tidigare sagt till Hänt.

– Jag flyttar dit ensam. Albin bor hemma fortfarande, säger Nike och tillägger att han troligtvis kommer spendera ganska mycket tid hemma hos henne.

Idol-Nikes barnbesked – nu berättar hon om framtidsplanerna

Det är mycket som händer i Nikes liv och efter att hon vann Idol har det gått i raketfart och hon har fullt upp med att göra ny musik. Hon är även klar för sommarens landsomfattande Diggiloo-turné.

Annons

När Nike nyligen gästade intervjupodcasten Always hungry som drivs av tv-profilen och kocken Sofia Henriksson öppnar hon upp sig om hur hon tror att livet ser ut om tio år.

– Då kanske jag har släppt tre album och flera singlar, såklart, och kanske någon mer EP. Jag kanske har barn. Jag kanske kan turnera även fast jag har barn. Tio år, det är ändå ganska länge och jag är ändå 28 snart, så jag ser ändå att tio år framåt, då har jag familj, säger Nike.

– Du vill ha familj, du har ändå den bilden?, frågar Sofia.

– Ja absolut.

När Hänt når Nike kan hon berätta att hon inte är helt säker på vart hon vill bosätta sig när tiden är kommen för att skaffa familj, hon längtar hem till Piteå men om det blir en flytt tillbaka upp till norr beror på.

"Det beror helt på vem jag får barn med och om den är villig att följa med till Piteå eller om det får bli en sommarstuga där uppe", skriver Nike i ett privat meddelande till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons