Viktor Frisks nya ord om kärlekslivet – berättar om beslutet

Viktor Frisk

Viktor Frisks kärleksliv är något som det spekuleras flitigt kring.
I en intervju med Hänt berättar han nu varför han inte vill träffa någon.
– Kärlek ligger så långt ifrån mig just nu, säger han.

Det här året har varit händelserikt för sångaren och influensern Viktor Frisk. I början av hösten gick han och vännen Samir Badran ut med att den populära duon Samir & Viktor skulle pausas, och nu, bara några månader senare, har han redan en ny boll i rullning. I ett inlägg på Instagram berättar han om den nya satsningen:

”ÄNTLIGEN! Nu kan jag berätta! Nu är min baby Reach här - Sveriges bästa sociala medier-byrå. Jag har drömt om det här så länge och nu blir det verklighet tillsammans med ett grymt team! Så glad att vi alla gör detta tillsammans.”

Margaux Dietz har träffat en ny – efter uppbrottet från Emil Ingemarsson

Tillsammans med fem andra personer har artisten alltså skapat en sociala medier-byrå vid namn Rech, och när Hänt når honom berättar han om glädjen över att äntligen ha kommit igång med sin dröm.

– Det är faktiskt riktigt kul. Jag har ju jobbat med sociala medier sen jag var 15 år så jag kände att det var dags att knyta säcken lite och verkligen använda min kompetens på rätt sätt, säger han innan han fortsätter:

– Mina förhoppningar är väl på något sätt att jag tillsammans med mitt team kan hjälpa alltifrån små företag till stora företag att utvecklas inom sociala medier och förnya sig själva.

Viktor Frisks beslut om kärlekslivet

När Hänt pratade med Viktor tidigare i år berättade han att han hade träffat någon som det kändes bra med, men när han nu får frågan om kärlekslivet ser det annorlunda ut.

– Jag är 100% singel och absolut inte sökande just nu överhuvudtaget. Nu ska vi få det här att bli bra och sen får vi se i framtiden. Jag bara känner att kärlek ligger så långt ifrån mig just nu att det finns inte, säger han.

Han berättar att han istället känner att han vill fokusera på karriären och att kärleken i nuläget är något som kommer sekundärt.

– Men när man väl känner något får det väl bli som det blir, men just nu känner jag inte att det är fokus överhuvudtaget. Det var faktiskt kul när du frågade om det för jag har inte ens tänkt på det själv, säger han innan han avslutar:

– Men just nu ligger karriär framför kärlek.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Viktor Frisks tankar om framtiden

När artisten får frågan om hur han tänker sig de fem närmsta åren berättar han att hälsa och karriär är något som står i fokus.

– Några år framåt tänker jag fokusera på hälsa, livet, ha roligt och samtidigt bygga en bra business. Förmodligen träffa någon man vill leva med. Inte resten av livet men i några år iallafall, säger han och skrattar innan han fortsätter:

– Jag tänker nog mer bara att allt ska vara kul.

LÄS OCKSÅ: Samir Badrans ord om en återförening med Viktor

LÄS OCKSÅ: Margaux Dietz skräck efter upptäcken – plötsliga svullnaden i ansiktet