TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Samir Badrans ord om en återförening med Viktor

18 okt, 2020 
Gruppen Samir & Viktor är nu ett minne blott.
Men nu hintar Samir Badran om att en comeback inte är helt omöjlig.
Annons
Därför splittras Samir & Viktor – första orden om duons uppbrottBrand logo
Därför splittras Samir & Viktor – första orden om duons uppbrott

Samir Badran och Viktor Frisk var i somras aktuella med singeln Vad sa du att du hette, som kom efter låten Karantän som skapades mitt under pandemins kaos.

Duon bildade den populära gruppen 2014, när Samir Badran varit med i Paradise Hotel och Viktor Frisk var en modebloggare. De debuterade sedan i Melodifestivalen 2015 och har sedan dess släppt flera singlar och fått en stor skara av fans.

Men häromdagen meddelade gruppen i ett pressmeddelande att de lägger ner sin grupp.

– Det har varit helt fantastiska år med Samir & Viktor. Många trodde nog vi var en ”one hit wonder” men vi har hela tiden bevisat motsatsen - vi har släppt 16 singlar, levererat Sveriges sommarhit år efter år och medverkat i Melodifestivalen tre gånger, säger Samir Badran i pressmeddelandet och fortsätter:

– Jag utbildar mig till mäklare och vill fokusera 100 procent på det.

I samma veva har duon släppt låten Arbetslös, som sägs vara deras sista.

Annons

– Låten anspelar med glimten i ögat på situationen vi alla befinner oss i nu, i och med covid-19. Många av våra vänner och fans har förlorat sina jobb, och vi vill ge dem pepp och hopp med denna glada partylåt”, säger Viktor Frisk i pressmeddelandet.

Samir och Viktor har lagt ner några gånger tidigare. Senast i januari i år tog de ”en paus på obestämd framtid”, för att återförenas igen några månader senare med nya hits.

Samirs ord om en comeback

Viktor postade under fredagen ett känslosamt inlägg om duons tid.

”Samir&Viktor. Mitt finaste kapitel i livet är vad jag Samir har gjort tillsammans. Från dag 1 när jag bara var 18 år gammal, tills idag. 500 spelningar, 280 miljoner streams och så mycket kärlek, bråk, tårar och vänskap. Det var för dig jag för första gången gick ut med att jag gillade både tjejer och killar, det var för dig jag kunde vara exakt den jag är”, skrev han bland annat.

Till inlägget har Samir kommenterat:

”Fan vad fin text Viktor, blev riktigt rörd”.

I samma kommentar skriver han även att en comeback framöver inte är omöjlig.

”Och som sagt, det är aldrig försent för en comeback med Samir & Viktor, kanske om tio år? Och då ännu bättre – comeback som två ruttna avdankade c-kändisar med bekräftelsebehov. Älskar dig brorsan”.

FOTO: TT

Annons